torstai 15. heinäkuuta 2010

a dress

Tosi kiva! Kerkesin kirjottaa tän jutun jo valmiiks ja vasta sitten blogger ilmoitti, että tapahtui joku virhe. Noh, ei auta kun aloittaa alusta. :|

Viimeiset kolme päivää on tullut vietettyä lähinnä rannalla maaten, sillä kuumuuden tuntuessa läkähdyttävältä on ollut helppo pulahtaa viilentymään veteen - tosin pian sekään ei varmaan enää auta, mitattiin nimittäin järviveden lämpötilaksi +29 °C. Huh! Nyt on kyllä turha valittaa, sillä on tullut itsekin usein harmiteltua Suomen kylmiä kesiä.

Eilen illalla päätin kaivaa ompelukoneen esiin ja ommella pitkästä aikaa jotakin. Olin ostanut jo maaliskuussa tuollaista violetti-harmaa-valkoista pallokangasta ja ajatuksena oli tehdä siitä tunika tai mekko. Tähän sitten päädyin...



Mekkohan siitä siis tuli. Se on todella hyvä näillä keleillä, tarpeeksi vilpoisa siis. Toisaalta aion käyttää sitä kyllä viileämmälläkin ilmalla esim. legginsien kanssa. Tuo kangas (trikoota) on siis ostettu Eurokankaasta.

Toivottavasti tämä ompeluinnostus nyt jatkuisi vähän pidempäänkin, sillä tuolla olisi vielä n. 40 € käyttämättä paikalliseen ompeluliikkeeseen. 

Nyt taidan mennä hinnoittelemaan kirppistavaroita. Meillä on ollut nyt kuukauden verran kirppispöytä, ja päätettiin äitin kanssa että pidetään sitä vielä toinenkin kuukausi. Merkittävää voittoa ei olla saatu, vaikka tavaraa onkin mennyt ihan kivasti.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti