lauantai 18. syyskuuta 2010

tatti tatti tatti tatti

Aamu meni näitä metsästäessä.


Herättiin jo puol kuudelta, että ehittäs parhaille apajille, ja kyllähän noita sitten löytyikin ihan kiitettävästi. Juhan kanssa kerättiin kahestaan, ja rahaa ansaittiin tasan sata euroa. Ja huomenna uudestaan! Tällä kertaa äidin ja siskojen kanssa, jotka haluavat lähteä myös yrittämään tätä melkoisen helppoa ansaitsemiskeinoa. :D

Näiden tatti-intoilujen takia yöunet jäävätkin sitten tänä viikonloppuna taas vähän vähäisemmiksi, mikä voi kyllä vaikuttaa ens viikon jaksamiseen. Koeviikko lähestyy ja pitäis jaksaa skarpata, mutta ei jotenkin ei vaan jaksa! Varsinkin fysiikka tuottaa tuskaa.

Ja aiheesta toiseen. Nimittäin torstain asukuvat. Sain keskiviikkona taas pienen paketin hm:ltä, johon sisältyi muun muassa tuo jadenvihreä neulepaita, vyö ja sormus (joka ei kyllä näy kunnolla läpinäkyvyytensä takia).


Nyt pitää lähtee nukkumaan, että jaksaa huomenna taas skarpata metsässä. :) (Ja äikän mielipidekirjotuskin pitäis vissiin tehä... ja läksyt... ja suunnitella enkun esitelmää... ja niin se koeviikko...) huoh.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti