sunnuntai 21. marraskuuta 2010

någonting



Vietin lauantai-sunnuntai välin Puhoksessa Juhan luona ja pakko myöntää, että siellä tulee aina rentouduttua ihan kunnolla - herkuttelua ja ulkoilua sopivassa suhteessa. ;) Eilen illalla käytiin lenkillä aivan upeassa kuutamossa, välittämättä siitä, että siellä lähistöllä olikin liikuskellut karhu (jos tapaa tähän aikaan vuodesta karhun se ei ole todennäköisesti sen takia nukkumassa että sillä on nälkä). Sit saunottiin ja naposteltiin vähän sipsejä ja suklaata. Tänä aamuna kyllä vähän harmitti lähteä, mutta piti joutua töihin. :<

Huomenna pitäskin sit taas mennä kouluun. Kakkosjakson viimestä viikkoa viedään! Perjantaina olis jo hissan koe. Miulla on ollut nyt motivaatio yllättävän korkealla opiskelunkin suhteen, vaikka oonkin jäänyt taas kerran jälkeen niin huolella suunnitellusta kokeisiin lukemis -aikataulusta. Toisaalta, kun miettii jo ens vuoden yo-kirjoituksia niin tulee sellainen olo, että jo nyt on pakko ruveta tsemppaamaan tietyissä aineissa (esim. ruotsi, kemia...).

Ja huomenna pitäis käydä ottamassa myös passikuvat koulun jälkeen. Voi että, en kyllä voi sanoa odottavani sitä mitenkään innolla. Miten sitä onnistuukin näyttämään juuri siinä kuvassa aina kaikelta muulta kuin iteltään... :) Vois ehkä kävästä kirpparilla siinä samassa, kun ei ole tullut taas ihan äsken käytyä. :)

Noh mutta nyt painun nukkumaan.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti