maanantai 10. tammikuuta 2011

särki


Iltaa!
Oon pitänyt kuvissa näkyviä kenkiä ehkä kolme kertaa vanhojentanssiharkoissa ja jo nyt ne on ihan risana... :-D Nuo on äidin vanhat kengät ja ajattelin, että kyllähän mie nyt noilla yhden kurssin ajan + ne ite tanssit tanssin, mut nyt ne on jostain kumman syystä menny niin karseen näkösiks, että päätin ostaa uudet. Kävin jo tänään sovittamassa paikallisessa kenkäkaupassa yksiä mustia vähän samantyylisiä remmillisiä kenkiä, ja pistin ne varaukseen niin käyn ne varmaan huomenna sit ostamassa. :-)

Tänään kävin myös jutustelemassa miun kampaajan kanssa ja päätettiin jo tulevaa aikataulua. :) Ens tiistaina meen jo koekampaukseen ja -meikkiin, joten pitäis ruveta nyt tosissaan ettimään sekä kuvia, että mahdollisia koristeita jotka hiuksiin sit tulee. :)

Huomenna onkin onneks lyhyt päivä, niin yritän saaha kouluhommia tehtyä... :-) Skippaan nyt tuon kolmenkymmenen päivän haasteen tän päivän osalta, sillä sen aihe ois ollu: Day 10: A Silly Photo Of Me. Kohan menen taas äipän luo niin yritän ettii sieltä koneelta jonkun maahdollisimman typerän kuvan sit. ;-)

Mut nyt, huomisiin!
-K

ps. Voin kertoo et on ihanaa asuu kahden pikkusiskon kanssa samassa huoneessa - etenkin nuorempi on varsinainen sottapytty, minkä saattaa tarkasti kattoessa kuvista huomata... :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti