perjantai 15. huhtikuuta 2011

must on tulluuu...

Okei, nyt on semmonen tilanne että oon innostunu urheilusta silleen että harrastan sitä päivittäin kunnolla. :-D Ja nyt on myös sellanen tilanne että alkais olla aika hankkia uusia urheilutarvikkeita. Uudet lenkkarit, sisäpelikengät, juoksuhousut, jumppahousut ja jumppapaita/-paitoja ois ihan jees. Huomasin et Reebokilla ois miulle tarjota just nää kyseiset tuotteet... (ihan ku jollain muulla merkillä ei ois :-)

Lenkkareiks kelpais nuo RunTonet. Noissahan on siis pohjat sellaset et tuntuu että juoksis tyyliin jossain rantahietikolla... nice! sit kun ympärillä näyttäskin vielä siltä niin kaikki ois ihan täydellistä. :-D ja noiden pohjien ansiosta peppukin kiinteytyy kuulema ihan itestään :-D ja pikkusenko nuo vaaleenpunaset ois nätit!


Juoksuhousut ois ehkä paremmat pitkänä, ku pidän kesäsin yleensä lenkkeillessä shortseja sit kuumalla kelillä. Ja tuollasia capreja vois käyttää sit salilla ja jumpissa. :-)



Noita vasemmanpuoleisia voisin käyttää sisäpelikenkinä, ja oikeenpuoliset oiskin sit tälläset yleiset käyttökengät (? :D), mitä käyttäsin esim. kesällä tyttöjen peleissä ;-)




Ja sit niitä toppeja... Ne kaikki on niin ihanan värikkäitä, et pelkkä näkeminenkin saapi jo aikaan sen et tekee mieli lähtee liikkumaan... :)

terveisin hurahtanut
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti