torstai 18. elokuuta 2011

stockholm, dag 1

Hehe, tuli tuossa käytyä tosiaan pienellä opintoretkellä Tukholmassa. :-) tai no, ihan sellanen perusristeilyhän se oli oikeestaan. elikkä lähettiin n. 40 oppilaan ja 4 valvojan voimin sunnuntaiaamuna ensin kohti Helsinkiä ja sitten laivalla till Sverige. En jaksa laittaa kaikkia kuvia samaan postaukseen joten teen tän nyt tälleen kolmessa osassa. :-)

 junamatkalla tehtiin syksy 2005:n yo-vihkot ja sen jälkeen olin tosi ilonen. :-) nähtiin muuten ravintolavaunussa julkkis nimittäin Jippu wuhuu!

 sit ku päästiin laivaan niin käytiin ihan ekaks tarkistamassa ne vihkot aurinkokannella. pikkusen on vielä petrattava tässä neljän viikon aikana...
 seuraavaks oli vuorossa huhtikuusta asti odotettu osuus eli ravintolan buffet... namnamnam... syömäilyyn käytettiin aikaa semmoset vaivaset kaks tuntii :-)
ruokailun jälkeen meillä oli aina puol yhteentoista asti vapaa-aikaa ja se aika käytettiin mm. kattomalla 'esityksiä' ja kiertelemällä laivassa. :-)

 sit vähä laittauduttiin (jotkut enemmän, jotkut vähemmän) ja sen puol 11 aikaan olleen tapaamisen jälkeen suunnattiin kannelle 13 New Yorkiin istuksimaan ja koska meijän opintoretki oli alkoholiton niin luonnollisesti tilattiin alkoholittomat drinksut. mansikkaa. ihan jees. :-) tokana iltana tuli kokeiltua myös omenan makuinen ja se oli ehdottomasti parempi. :p

laitan huomenna tulemaan kuvia siitä varsinaisesta Tukholma -päivästä eli maanantaista. :-) nyt painun kuitenki nukkumaan!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti