keskiviikko 30. joulukuuta 2015

knitting

Moikkelis. Joulu tuli ja meni; suklaata on tullut syötyä luvattoman paljon ja laiskoteltua vähän liikaa. Töitä miulle jo välillä lupailtiin, mutta ei niitä sitten kuitenkaan ollut, mikä ei nyt oikeestaan haittaa. Tästä kaikesta vapaa-ajasta on ollu jotain hyötyykin, oon nimittäin pitkästä aikaa saanut tehdä käsitöitä ihan urakalla. :)
Ei noista joulukalenterisukista mitkään kauneimmat tullu, mut ottaen huomioon et ne on ekat kirjoneulesukat mitkä oon tehny ja tulee vaan omaan käyttöön niin menee vähän röpösempinäkin. :-D Nuo pikkusukat tein Juhan siskonpojalle sunnuntaina, kun satuin kuulemaan että omat oli jääny kotiin ja pakkasta on nyt (onneks) ihan jonkun verran kuitenkin.
Joululahjaks tein kolmet sukat; iskälle, iskän kihlatulle ja Reetalle. :) Reetan sukista unohdin ottaa kuvan, mut ne oli ihan perussukat ja väriltään viininpunaiset (samaa väriä kun alla olevat).
Sain myös vihdoin ja viimein tuon jo viime keväänä alotetun mut kesän tauolla olleen villapaidan valmiiks. Huomasin jo tekovaiheessa et siitä tulee vähän pienempi kun mitä olin aatellut, joten laitoin sen sit Lotalle joulupakettiin. :) Tuota lankaa jäi ihan reilusti yli joten siitä on nyt tullut tehtyä jo pari pipoakin, tässä kuvassa oleva valmistu just tänään ja annoin sen puolestaan Juhan siskontytölle, joka tuntui olevan kovin mielissään. :)

Nyt kun tää into on taas päällä niin pitää takoa niin kauan kun rauta on kuumaa eli seuraavaks alan varmaan ihan tuolle omalle ukolle villasukkia tekemään, sillä kun ne tuntuu aina olevan jossain kadoksissa tai sit kun vilkasen sen jalkoja niin niissä on eriparin sukat. :-D

En tiiä tuunko huomenna enää kirjottelemaan, joten varalta toivotan jo kaikille teille ihanaa uutta vuotta 2016! ♥ En voi käsittää et oon kirjottanu tän saman tekstin jo KUUS kertaa tänne blogiin (oiskohan aika jo lopettaa, ehehe).
-K

ps. oon unohtanu bloglovin'n käyttäjätunnukset joten tein huvikseen uudet, blogilista onkin näköjään lopettanu toimintansa. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti