sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Fitnessmittarin käyttökokemuksia

Odotellessa tietoa tän vasemman lonkan tilanteesta on liikkuminen jäänyt taas pariks viikoks hieman vähemmälle (paitsi et tänään kävin juoksukävely-lenkillä ja tuntupas hyvältä!), mikä on kyllä harmittanut tosi paljon, sillä miulla oli ennen tän koiven kipeytymistä aika hyvä tatsi päällä, etenkin juoksun suhteen. Tuntui, että juoksu kulki hyvin ja pikkuhiljaa juoksumatkat ja -ajatkin on pidentyneet. Osaltaan tähän juoksukunnon ja -innon kehittymiseen on varmasti vaikuttanut tämä miun ystävänpäivälahjaks saamani fitnessranneke. Ajattelinkin, että tuun nyt kirjottelemaan vähän käyttökokemuksista tänne blogin puolelle, jos joku on miettinyt kyseisen masiinan hankkimista.
Laitteen nimihän on tosiaan Polar A360 ja tää on siis aktiivisuus/sykemittari, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Oon kokenu, että ihan hyvin se saa tuon sykkeen tuosta mitattua, mutta rannekkeen pitää kyllä olla aika tiukalla. Juha kävi kerran tän kanssa uimassa ja siellä ei ilmeisesti hirmu hyvin toiminut, liekö sitten jotain häiriötä otti siitä vedestä, mutta haluun kyllä vielä itekin kokeilla joskus et miten toimii uidessa. Mutta lenkkeillessä, salilla ja pyöräillessä tää kyllä miun mielestä mittaa ihan hyvin ja oman kokemuksen mukaan lukematkin vaikuttaa oikeilta. :)
 Miulla ei oo aiemmin ollut mitään sykemittaria, joten tää on kyllä antanu ihan kunnolla boostia sekä tuohon juoksuharjoitteluun että muuhunkin liikuntaan. On ollut tosi kiva, kun on voinut seurata sykkeitä ja sykealueita ja pystynyt vähän miettimään et miten kovaa sitä jaksaakaan juosta minkäkin pituisilla lenkeillä. Oon kyllä tykännyt myös tuosta aktiivisuuspuolesta, koska kun oon asettanu itelleni sen jonkun aktiivisuustason, niin oon voinu vähän seurata, että miten sitä aktiivisuutta tulee kerrytettyä ihan perusarjessa ja kyllähän se motivoi lähtemään vielä kevyelle iltakävelylle jos siitä päivän tavoitteesta puuttuu vaikka 20 prosenttia. :-D 
Mut siis kaiken kaikkiaan on kyllä ollu hyvä ja kätevä vehje, joka on myös tosi helppokäyttöinen ja ihan kivannäkönenkin, oon pitäny tuota kellona koulussa. :-D Mutta tosiaan, ei oo kokemusta muista sykemittareista, joten voihan se olla, että joku jolla on ollut vähän paremmat vehkeet ei erityisemmin syty tästä. Mut tämmöselle perusliikkujalle ja lisäliikutusta kaipaavalle erittäin hyvä. :)
-K 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti