sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

OOTD

Kyllä, luitte oikein, vuorossa ois varsinainen harvinaisuus tässä blogissa eli päivän asu-postaus! Tänään oli taas se päivä, kun ylioppilaat saivat lakkinsa ja muukin koulukansa todistuksensa ja luvan kirmata kesälaitumille. Myökin kävästiin muutamissa ylppärijuhlissa ja kotiin tultua Juha otti miusta pari kuvaa tuossa pihalla. 
Kävästiin tosiaan Kuopiossa kolmen yön minireissulla. Torstaina mentiin keskustaan syömään ja kirpparille, ajatuksena miulla oli et jos vastaan sattuis tulemaan joku kiva ja siistissä kunnossa oleva juhlamekko, voisin ostaa semmosen. No, raahasin sovituskoppiin varmaan viis mekkoo eikä mikään niistä ollu nämä toiveet täyttävä, joten päätin et kaivan kaapista jonkun entisen vähälle käytölle jääneen mekkosen. Kattelin sit vaihtoehtoja ja löysinkin tosi kivan ja vaan kerran käytetyn yksilön - miun häämekon. :-D Mietin sit et mitäs hittoa, miks sen pitäis jäähä kaapin perälle pölyttymään, kun sitä vois ihan hyvin käyttääkin. Joten eikun mekko mukaan ja tänään se sit pääs pitkästä aikaa päälle. Ilma oli sen verran viileä, että vetäsin illasta tuon bleiserin vielä sen päälle lämmittämään, mutta alkupäivän tarkenin ilman sitä. Tuossa on sellaset t-paitahihat, mitkä ei nyt näissä kuvissa näy.
Tykkään muuten tosi paljon tuosta kaulakorusta. Se on kauniin värinen ja sopii yhistettäväks lähes kaiken kanssa, lisäks nappasin sen muistaakseni joskus jostain H&M:n tai Ginan alesta tosi edulliseen hintaan!
-K

1 kommentti:

  1. Kaulakoru on kyllä ihana!

    Ja samaa mieltä, että mitäpä häämekkoa jättämään kaappiin! Hyvältä näyttää. :)

    VastaaPoista