maanantai 27. marraskuuta 2017

1 + 1 = 3 ♥

Jostain syystä tätä asiaa on halunnut pitää itsellään näinkin pitkään. En tiedä yhtään, ketkä kaikki tätä blogia lukee, mutta koska kuitenkin suurin osa lähipiiristä asiasta jo tietää, niin ehkäpä voin vihdoin paljastaa tämän osasyyllisen blogin hiljaisuuteen sekä tuleviin elämänmuutoksiin: Meille tulee vauva. ♥ Niin toivottu ja valtavan rakas pieni mökeltäjä (joka näyttää jo tässä vaiheessa aivan isältään).
Laskettu aika on maaliskuun lopulla. Tammikuussa muutetaan taas saman katon alle ja aletaan rakentamaan "pesää"; kotia, johon koko sakki mahdutaan. Osoite tulee olemaan nyt ainakin jonkin aikaa sitten taas tuolla rakkaalla kotiseudulla Pohjois-Karjalassa ja saan sanoa Kuopiolle heipat jo ihan muutamien viikkojen päästä, kun syyslukukausi loppuu ja jään joululomalle. Hurjaa, miten nopeasti aika on mennyt. Mutta on tätä odotettukin enkä tällä hetkellä voisi olla onnellisempi. 

Ehkäpä nyt tämän ulostulon myötä blogi täyttyy vauvahömpästä, ehkäpä ei. Olipa niin tai näin, täällä nautitaan odotusajan ihmeestä ja valmistellaan kovasti tulevaa. ♥
-K

1 kommentti: