keskiviikko 11. elokuuta 2010

Haussa: Vanhojentanssimekko

Eli vaikka onkin vasta elokuu, oon ruvennut jo vähän miettimään ens helmikuussa koittavia Vanhojen tansseja - etenkin sitä vaatetuspuolta. Oon tutkaillut nyt illan mittaan muutamia nettisivuja, ja löytänyt ainakin yhden todella luotettavan tuntuisen sivuston, josta saa kauniita pukuja omalle vartalolle sopiviksi valmistettuina. Myöskin värivaihtoehtoja riittää ja paljon.

Itse haluaisin olkaimettoman mekon, jossa on jonkunlaisia yksityiskohtia etenkin yläosassa. Helma ei saa myöskään olla tylsä, vaan haluaisin että sitä olisi muotoiltu vähän. Tällä hetkellä värivaihtoehdoista eniten kiinnostaa joku sinisen sävy. Jos valitsen sinisen mekon se ei saa olla kuitenkaan ihan tumma, sillä olen talvella niin vaalea, että näyttäisin itse ihan haamulta sitten. :)

Tässäpä muutama lemppari.





Voi, eikä tässä suinkaan olleet vielä kaikki. Aika ihania mekkojahan nuo kaikki on, joten miten sitä sitten osaa valita juuri sen oikean... :/ Kaikki nämä kuvat siis osoitteesta http://vanhojentanssipuvut.fi/.

Nyt jään siis painiskelemaan päätöksen kanssa. Onneksi meidän lukio on niin pieni, että pelkoa ei ole siitä etten saisi jotakin noista puvuista (niitä toimitetaan vain yksi tietynlainen per koulu). :) Pitää tietysti kysyä mielipidettä vielä tanssiparilta ja... äipältä. :)

Mutta nyt hyvää yötä!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti