lauantai 28. elokuuta 2010

tired


^Kuvassa onkin tän viikon fiilikset tiivistettynä. Koko viikon on nukuttanu ihan vietävästi. Ja kyllä, jouduin laittamaan parina päivänä jo piponkin päähän. Tää kuva on perjantailta. Aamuisin kouluun mennessä on ihan järkyttävän kylmä, vaikka matkaa tästä iskän luota ei olekaan kun ehkä 50 metriä... :D Ja tuossa näkyy se Ellokselta tilaamani neulepaita. Se olisi ehkä saanut olla kokoa pienempi, niinkun pari muutakin vaatetta, mutta en yksinkertaisesti viitsi lähettää niitä takaisin, joten saavat kelvata. Ylipolvensaappaat eivät vielä tulleet, kuten ei myöskään HM:n tilaus.

Värjäsin tänään tukkaa pitkästä aikaa. Halusin vähän tummemmat hiukset, joten ostin Garnierin sävyn 5.3 "kullanruskea". No hiuksista tuli tietenkin vielä vähän tummemmat, kun mitä oletin.


Onneksi niihin Wanhoihin on vielä niin monta kuukautta, että ehdin värjätä tuota vaaleammaksikin jos haluan. Tilasin muuten Joensuusta yhdestä liikkeestä itselleni mekon. Sain valita mallin, jonka he tilaavat sinne ja sitten käyn sovittamassa.. Toivottavasti väri ei ole luonnossa ihan kauhea, mekko oli nimittäin sellainen jännä vaalea sinivihreä. :p

Huomenna pitäis mennä käymään pienen serkkutytön ristiäisissä ja kuvailla siellä vähän. Toivottavasti ilma olis vähän lämpimämpi eikä vettä satais. :)

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti