keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Oriflame

Sain joku aika sitten mahdollisuuden tilata Oriflamen tuotteita Vallun kautta ja tänään vihdoin viimeisetki tuotteet saapuivat. :) Tilasin aika paljon itelle, mutta saatto sinne muutama muukin tuotekin lipsahtaa. ;) Tässä kuitenkin nää omat esiteltynä vähän tarkemmin. :)


kuivashampoo - Toimii! On pelastanu jo monta aamua, jolloin on ollut kiire. Ja hiusten kuntokin on parantunut vähän kun ei tarvii joka päivä olla pesemässä. ;)

kasvonaamio - Testasin just äsken saunassa. Aika ihana. ;) Naamasta tuli pehmeeee!

huulirasva - Loppuu jo kohta, mikä kyllä harmittaa vähän, sillä tää on ollut myöskin aika toimiva tuote. Tosin ei se perinteistä Vaseliinia voita. ;) Mutta plussaa söpöstä ulkomuodosta. :)

silmänympärysvoide - Ihan hyvä, ja vaikka purkki olikin aika pieni, niin riittää silti kyllä tosi pitkäksi ajaksi. Harmi vaan, että tuo on jollekin saastuneelle iholle, joka tarviis lisää happea, eli tarkotettu kaupunkilaiselle. Ei siis ole paljoa hyötyä täällä päin. :)

kulmavärisetti - Eli tätä oottelin ehkä eniten ja onneksi niitä tuli vielä lisää ja sain tän omakseni. Tosi kiva tuote, jota en kyllä oo vielä hirmu paljon ehtinyt testaamaan. Tuossa on siis kaksi eri sävyä ja tuollanen kulmavaha, jolla saa kulmat hyvin muotoiltua. :)

Hii tässäpä nämä. Nyt pitäis varmaan häippästä tästä ku ruotsin läksytkin on vielä tekemättä hups. :) Eli öitä vaan,

-K

1 kommentti:

  1. Ihania Avon ja Oriflame tuotteita voi tilata kauttani tai tehdään sulle tunnukset ja voit itsenäisesti tilailla. Valikoimaa riittää, joka kuvastosta löytää jotain uutta :o)

    VastaaPoista