sunnuntai 26. joulukuuta 2010

presents

Tässäpä oiski sitten vähän näitä lahjoja. :) En jaksanu todellakaan kuvata kaikkia pikkuhilpetöörejä, mutta suurimman osan kuitenkin. :) Sain onneks aika paljon kaikkia hyödyllisiä juttuja, kuten astioita ja sellasia vaatteita, joista on aina puutetta. :) mutta onhan se aina kiva saada myös vähän turhaakin tavaraa, varsinkin kaikkia ihania ja kauniita pikkujuttuja!

tuoksuja! Espritin Imagine...:n sain Juhalta, kiitos ♥ Ja äipältä vähän Adidasta... :)

uus lempparikoru isukilta!

Olin kyllä tosi iloisesti yllättynyt, kun työnantajakin muisti pienellä paketilla. Se sisälsi kaksi Iittalan Taika -mukia ja pari leffaa... yllätys yllätys. :)
lukemista :)

tää on kyllä ihan huippu! "ripsipermanentti" kummilta ;) sisältää myös ripsien ja kulmien värjäyksen ja kulmien muotoilun.

ihana avaimenperä äitiltä! :) menee autonavaimiin heti kun/jos saan kortin. :)

kampaamoshampoo ja -hoitoaine

ja kavereilta sain kynttiläkippoja. :)

Paketeista löytyi myös sukkia, paitoja, yöpuku, pari elokuvaa pikkusiskojen kanssa yhteisiksi, suklaata ja kirjoja. :) Kaiken kaikkiaan joulu oli oikein kiva, vaikka hui kauheeta, miten nyt voi olla jo tapaninpäivä. :) Seuraavaks pitäis yrittää kehitellä uudeksvuodeks jotain kivaa tekemistä... :)

Nyt kattomaan Narniaa töllöstä!
-K

2 kommenttia:

  1. kerrotko lisää tuosta ripsipermanentista? :D

    VastaaPoista
  2. no itseasiassa en oikein tiiä itekään et mitä kaikkea se sit sisältää.. :D toivottavasti ei mitään oikeeta permanenttia ripsiin, vaikka semmoset kikkurat vois kyllä olla oikein sievät ;D oisko se sit joku semmonen, että ripset taivutetaan jotenki...? pitäis ottaa selvää :)

    VastaaPoista