maanantai 28. helmikuuta 2011

not the best day

Tänään on ollut vähän huono päivä. Ei ylihuono mut silti huono. Vitsit, kirjotin eilisen illan yhtä niistä yhdeksästä yhteiskuntaopin esseestä, jonka pitää torstaina olla valmiina. Se oli kaikkein pisin niistä, ja sain tehtyä sen puolesta välistä loppuun. Avasin sen tiedoston sähköpostista enkä tajunnut että se olisi kannattanut tallentaa siinä vaiheessa koneelle. No tallentelin sitä sitten tietyin väliajoin ihan normaalisti. Tänään kun sit avasin nuo tiedostot, tajusin että eihän ne uusimmat kirjotukset olleet tallentuneet mihinkään. Voitte kuvitella miten otti päähän, kun koko eilisillan työ meni ihan hukkaan.


No ei siinä vielä kaikki, äsken olin lähdössä saunaan, niin äiti ja siskot tulee saunasta ja ilmottaa et lämmin vesi loppu. Olin jo et voi jees, en käynykkään tänään kun hiihtämässä kunnon hikilenkin enkä eilen illallakaan käyny suihkussa. No onneks keksittiin käyttää "rantasauna"-keinoa, eli äiti keitti vettä vedenkeitimellä sankollisen, ja sotkin siihen sit sitä kylmää, niin sain jotenki pestyä itteni. :-D

Nyt miulla ois hirvee kiire kirjottaa: 2½ yhteiskuntaopin esseetä torstaiks ja 2½ enkun kirjotelmaa keskiviikoks. krääh. Kohan pääsen torstaista niin sit alotan kyllä loman jo vähän etukäteen!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti