lauantai 5. helmikuuta 2011

Rum bum bum bum



Helloooou!
Ei miulla mitään tärkeetä postattavaa ole, ajattelin vaan tulla kertomaan kuulumisia. :-) Elikkä koeviikosta aletaan olla selvitty, tai no maanantaina ois vielä ruotsin koe ja tiistaina fysiikan koe, mutta jotenki en vaan enää jaksa stressata niitä. :-) Ruotsi on tuntunu koko viime kurssin ajan suht. helpolta niin siitä voi oottaa ihan hyvää tulosta. Fysiikasta en uskalla sanoa mitään, sillä edellisestä kokeesta sain 6+. Nyt oon tosin jaksanu lukea sitä kirjaa vähän paremmin ja ehkä jopa ymmärtänykin siitä jotain :D Torstaina alkaakin sit taas uus jakso, ja miulla näyttäs olevan joka päivä 8-15... Plaah! Onneks on sentään yks liikan kurssi. :) Niin ja kahen viikon päästä on ne vanhojen tanssit kääks. Ois vielä jonkun verran hankittavaa ja tekemistä niitäkin varten.

Viime viikon vähän huonommat yöunet tais vaikuttaa miun vastustuskykyyn, sillä flunssaa pukkas päälle loppuviikosta. :-/ Nyt ollaan onneks jo voiton puolella, mutta äsken kun piti olla kolme tuntii putkeen töissä (kyllä, niin hurjan paljon), niin oli sen jälkeen jotenkin kauheen väsyny olo. :-) Ihana oli kun pääs kotiin tultua saunaan ja syömään iltapalaa... Ja kohta jo yöunille!

Töistä tuli mieleen et käytiin muuten pikkusiskon kanssa kattomassa eilen The Tourist. Ihan jees elokuva, vaikka en meinannu ensin tajutakaan että miten se loppu meni niinkun meni... :-) Mutta Angelina oli upea (no joo oli se Johnnykin ehkä)! :-) Ja se oli Venetsiassa kuvattu ah.


Kuvat: 1, 2 ja 3.

Tän mahdollisimman sekavan postauksen lopuksi taidan vielä todeta että tilasinpa muuten taas H&M:ltä. Hupsista. No siellä oli se yks kevättakki mistä haaveilin jo tässä postauksessa 20 euron alennuksella niin pitihän se sit tilata... Ja pari muutakin juttua. :-) Mut niistä lisää sitten kun tulevat. :)

Nyt taidan tosiaan ihan oikeesti lähteä nukkumaan ( = käyn nukkumaan ehkä tuossa tunnin päästä aikasintaan).

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti