maanantai 11. heinäkuuta 2011

olkihatturiippuvuus

Oon ihan rakastunu erilaisiin olkihattuihin, ja nyt miulle onkin kertyny niitä jo kolme kappaletta lyhyen ajan sisään. ;)

Tän isolierisen hatun tilasin jo toukokuussa Nellyltä. Hintaa tällä Piecesin hatulla oli alunperin 16,95 €, mutta taisin tilata tän sillon sillä 20 euron alennussysteemillä... :)


Tän basic-mallisen hatun ostin Raumalta KappAhlista normihintaan, 12,95 €. tykkään tuosta pitsinauhasta!

Tämän hetken lemppari näistä on tää pyöreälierinen (?) lätsä! Ostin tän Rauman Seppälästä kun makso vaan 3,98 € (vaikka olin just ostanu tuon edellisen KappAhlista :D)... Mutta kun se oli paljon siistimpi (olkia ei hampsota joka suuntaan) ja söpömpi niin oli pakko...

Ennen en oo oikeestaan tykänny pitää hattuja, mut nyt oon huomannu et ne on tosi kivoja asusteena ja myös sillon jos on vähän 'huonompi hiuspäivä'.

Nyt meen nukkuu, huomenna taas uusi työpäivä. ;) Oon tällä hetkellä paikallisella kiinteistöhuollolla siivoojana (kymmenen päivää, setelillä) ja lisäks on tietty elokuvateatterihommat. Huomenna on silleen ihan kiva päivä et Potter 7:n part kakkosen ensi-ilta on yöllä klo 00.07 ja aamulla pitäis olla taas seittemältä siellä siivoustöissä. wuhuu :-D

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti