perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vuokatti 27.-29.7.

Muutama kuva sieltä meidän Vuokatin reissulta. :-) Tultiin tänään jo hyvissä ajoin pois (joskus yhden aikoihin oltiin jo kotona), niin kerkesin vähän muoksii noita. :)

Majotuttiin Sokos Hotel Vuokatissa Superior -huoneessa :) Ihanan tilava (25 neliömetrii!) ja viihtysä sekä hienosti sisustettu. ;) kaikkein paras oli sänky: se oli ainakin sen kaks metriä leveä! :-)
Heti ekana iltana käytiin hotellin alakerran Amarillossa syömässä. :-) Tilasin (taas kerran) omaan makuun vähän liian tulista ruokaa! Alkuruoka (nuo sipulirenkaat) oli tosi hyviä, mut pääruoka eli Hill Billy's Chicken ei oikein iskeny. Harmi, mut ens kerralla tilaan sit jotain itelle sopivaa! :)
Ruokailun ja ruokalevon jälkeen lähettiin käymään Sotkamon keskustassa kaupassa ja käveltiinkin siellä vähäsen. :) Miun piti päästä näkemään livenä Hiukan pesiskenttä, ku en ollu siellä ennen käyny ja onhan siellä sentään violetti hiekkatekonurmi!! :-)
Tokana ja vikana päivänä eli eilen käytiin Katinkullan kylpylässä, missä kaks ja puol tuntia meni ihan yllättävän nopeasti. Lisäks käytiin kokeilemassa hohtokeilausta, Juha kun ei ollu keilannu aiemmin ollenkaan. ;) Hyvin meni!
Ja rankan uinti/keilauspäivän jälkeen piti tietenkin käydä vielä täyttämässä masut! :-) Käytiin myöskin siinä hotellin yhteydessä olevassa Ravintola Kipossa. Kipon ruoat maistuivat tosi paljon paremmin meikäläiselle! Alkuruoaks maistelin juustoja, pääruoaks lohta ja jälkiruoaks vielä jätskii. ;) Ravintolan tunnelma oli ihana, haluaisin ehottomasti vielä joskus sinne uudestaan syömään! :)

Tänä aamuna lähettiin tosiaan jo joskus kymmenen aikaan ajelemaan kohti kotia. :-)
Kiva reissu takana, olis mahtavaa tehdä samanlainen talviaikaan niin pääsis myös nauttimaan Vuokatin talvisista urheilumahdollisuuksista. ;)

-K

2 kommenttia:

  1. Kiva että ruoka Kipossa oli maistunut, tervetuloa uudelleen T: Keittiömestari

    VastaaPoista
  2. hahaa kiitos paljon, ihanaa oli kyllä! ;) pitää tulla!

    VastaaPoista