sunnuntai 19. helmikuuta 2012

penkkarit


Muutamia kuvia torstailta. "Olin" siis spaissareiden Geri. Mietin sopivaa hahmoo aika pitkään, vaikka tuo oli oikeestaan yks ensimmäisistä mitä tuli mieleen, olinhan sillon pienenä ihan superspaissarifani. ;)

Koska meidän koulun koristelu oli aika rajoitettua, niin päätettiin sit yrittää tehdä suht yhtenäinen kokonaisuus, ja koska penkkareiden teemaks oltiin valittu eri vuosiluvut, niin koristeltiin sit koulu niin, että siellä kuljettiin tavallaan aikamatka viiskytluvulta nykypäivään. :) saatiin koristelut aika kivasti hoidettua kun muodostettiin pienemmät koristeluryhmät jokaiselle vuosiluvulle. ite kuuluin seitkytluvun ryhmään ja koska meidän alue oli portaikko, niin päätettiin peittää ikkunat ja pistää disco pystyyn. ;)

Kaikenkaikkiaan päivä oli ihan supermukava, ja tuntui menevän ihan älyttömän nopeasti! Olin ostanu kolme kiloa karkkii heiteltäväks, ja jotenkin onnistuin unohtamaan yhden kilon koululle kun lähettiin rekka-ajelulle... hups. Mutta no, tuo ylijäänyt kilo menee kyllä varmaan aika nopeasti kun vaan laitan sen täällä kotona yleiseen jakoon. ;)

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti