keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

är uu koo

Juha laittoi aamulla viestiä, että reserviupseerikouluun tuli lähtö ja miulle tuli tietysti heti ensimmäisenä mieleen ne kurssijuhlat, jotka järjestetään heinäkuun alussa. Sinne on hankittava uusi mekko, kengät, laitettava hiukset hienosti ja oltava muutenkin suht. edustavan näköinen, sillä kyseinen juhla on yksi hienoimmista Suomessa! Rahatilanne nyt on mikä on, enkä haluaisi tuhlata kyseiseen huvitukseen järjettömiä summia rahaa. Selailinkin tuossa juhlapukuja netistä ja satuin huomaamaan yhden kivan nettisivuston, josta en ollut ennen kuullutkaan; JenJenHouse. Kyseisessä putiikissa on just meneillään hyvät alennukset ja saisinkin hyvän mekon noin sadan euron pintaan, Suomessa kun jo pelkkä vuokraus maksaa saman verran tai enemmänkin. Myöskään toimituskulut eivät olisi liian isot. Ikävä kyllä nuo alennukset on voimassa enää huomiseen asti, joten nyt tässä on pähkäiltävä, että uskallanko ottaa riskin ja tilata. Oon kuitenkin tuolta jo löytänyt pari kaunokaista, joiden tyylisen puvun joka tapauksessa haluan. ;)

Tuollainen sifonkimekko ois ihana. Tuolla on vielä ihan älyttömästi värivaihtoehtoja, joista valita. Pitää nyt tässä vielä konsultoida äitiä, joka todennäkösesti takoo järkee miun päähän tässäkin asiassa... Onko kukaan ikinä tilannut tuolta mitään? Epäilyttää vähän tilailla jostain aika tuntemattomasta firmasta ulkomailta, vaikka noista sivuilla olevista kommenteista päätellen tuo voiskin olla ihan luotettava...
-K

6 kommenttia:

  1. apua! miullahan se olis sit sama edessä, kauheeta... :D harmi vaan tosiaan ku ei oo oikein rahaa ja kun pitäis olla niin hienona,ääk!

    -mari

    VastaaPoista
  2. hei jee vähän kivaa et siellä on sit tuttujakin! :) niin minnuu kanssa masentaa ku oon yrittäny säästellä vähän ens syksyy ja mahdollista omaa kotia varten niin nyt joudun varmaan niitäkin säästöjä käyttämään tämmöseen... :p vaikka onhan se varmasti hieno juhla! ;)

    VastaaPoista
  3. En tiennytkään että sullakin on blogi :) Kiva lukea sun elämästä ja samalla tutustua serkkuun :)

    - Katja

    VastaaPoista
  4. juu onhan tää jo pari vuotta ollu miulla mutta en oo kauheemmin mainostanu tätä kellekään ;) tervetuloa lukemaan! :)

    VastaaPoista
  5. tippuu päältä tanssahdellessa ;)

    VastaaPoista