maanantai 23. huhtikuuta 2012

the last 10 days

jep, reilu viikko pääsi taas vierähtämään edellisestä postauksesta. Oon ollu jotenkin ihmeellisesti kiireinen, vaikka ei miulla edes ole ollut paljoa mitään sovittuja menoja! :o koneelle ei ole vaan jäänyt aikaa, eikä hirveästi kamerallekaan :) tässä nyt kuitenki jotaki...
käytiin ostamassa miulle viime maanantaina uudet lenkkarit. Juha tuli lomille vasta lauantaina ja lähti maanantaina, joten käväistiin kaupoilla ennen kun Kontioranta kutsui jälleen :)

keskiviikkona kävin kakkosvaiheen arvioivassa ajossa, eli pääsin ekaa kertaa ajamaan autokoulun Audilla. :) onneks opettaja oli sen verran rento tyyppi, että ajoa ei tarvinnut paljoa jännittää. :) "ajotunnin" jälkeen käväisin kirpparilla minnan kanssa. kotiin lähti mukaan pari paitaa ja kirja, jonka oon kyllä lukenut jo kahdesti, mutta jonka haluan lukea vielä uudestaan! se on vaan niin koskettava.

torstai vierähtikin Joensuussa, kun kävin sitä kakkosvaihetta varten ajelemassa vähän liukasradalla ja kuuntelemassa turvallisuusasiaa turvahallissa. :) sitten kävin vielä moikkaamassa Juhaa, jolla oli perjantaiaamuna lähtö Haminaan... perjantaiaamuna siivoilin ja kokkailin, sillä ihanat ystäväiseni tulivat meille myöhemmin illanviettoon ;) illan ohjelmassa oli mm. saunomista, terveellistä herkuttelua ja parin leffan katsomista porukalla. tarkoitus oli vähän rentoutua ja unohtaa pääsykokeet ym stressauksen aiheet. :)

oon ollut nyt pari päivää flunssan kourissa enkä oo sen takia paljoo liikkunut, mutta tänään kävin pienellä kävelylenkillä kameran kanssa... samalla tuli testattua myös uudet lenkkarit, jotka on kyllä hyvät :) ja aaaaaivan ihana ilma on ollut kyllä koko päivän, sieltä se kesä tulee! ♥

huomenna ois luvassa fysiikan lukemista ja pitkästä aikaa markkinoilla käyntiä (viipurin rinkelit ja metrilakut, täältä tullaan!).
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti