maanantai 4. kesäkuuta 2012

yo-juhlat

Huh huh, viime viikko meni siivoillessa, leipoessa ja muutenkin juhlia valmistellessa niin, että en kerennyt edes postailemaan! Nyt alkaa kuitenkin juhlat olla juhlittu, ja pääsen vähäks aikaa hengähtämään :)
koululla juhla kesti semmoset puoltoista tuntia. sain jopa kaks stipendiä, toisen hyvästä koulumenestyksestä ja toisen KiPalta, jee :) Lisäksi miulle käytiin tuomassa vielä juhlan jälkeen yksi "stipendi" kiitoksena soitteluhommiin osallistumisesta :)

juhlan jälkeen otettiin vastaan onnitteluja ja kuvailtiin koulun ruokalassa. yleensähänä nämä hoidetaan ulkona, mutta koska ulkona sattui olemaan niin ihana sadekeli, jouduttiin tekemään poikkeus perinteisiin. sama jatkui myös sankarihaudoille menossa; yleensä ylioppilaat kävelevät kirkolle, tänä vuonna mentiin autoilla. :)

 käytiin siis vaan pareittain laskemassa ruusut sankarihaudalle, ja sitten aika pian päästiinkin jo kotiin valmistautumaan vieraita varten. :) tuo keli oli muuten aika kiva myös kiharretuille hiuksille...

saatiin tuommonen kiva kansio todistuksille :) yo-todistus oli miun mielestä ihan ok, ja päättötodistukseen olin erityisen tyytyväinen: ka oli 9,13; kaks kymppiä ja loput ysejä :)

meillä ei tarjottu varsinaista ruokaa, vaan sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kuten karjalanpiirakoita, voileipäkakkua, paria erilaista suolaista piirakkaa, pullia, keksejä, kuivakakkua sekä tietysti täytekakkua. ruoka riitti hyvin ja sitä oli vähän liikaakin :) alkumaljoissa oli makeaa, hedelmäistä Pearly Bay -kuohuviiniä :)

 ruoka maistui... :)

siskot ja serkku ♥
otettiin vielä ulkona muutamia kuvia, mutta en ole oikein niistä mihinkään tyytyväinen (kiitoskortteja ajatellen). Koko kuvailunkin ajan satoi nimittäin vettä, eikä siellä sateessa tehnyt mieli pitkään seisoa. Oonkin vähän miettiny että jos tässä joku päivä pukis nuo kimpsut vielä kerran päälle ja nappais vähän paremmassa kelissä paremmat kuvat niitä kiitoskortteja varten :)

vieraita miulla kävi noin 60. Alunperin laskettiin että melkein 80 olisi tulossa, mutta koska suurin osa kutsumistani pesistytöistä ei päässyt, laski kävijöiden määrä yli kymmenellä. :) eipä tuo silti haitannut, juhlat olivat oikein mukavat ja oli kivaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. illalla lähdettiin vielä porukalla juhlistamaan lakkeja. on meillä vaan niin mahtava ikäluokka, tulee ihan varmasti vielä ikävä kaikkia. :)

-K

2 kommenttia:

  1. tosi kivan näköinen on tuo mekkosi! ois kiva kyllä saada siitä parempaa kuvaa(-: ja onnittelut lakista!

    VastaaPoista
  2. jep mekko on kiva mutta pakko oli pitää tuota huivia melkein koko päivän oisin jäätyny muuten :p pitää kattoo jos tuolta löytys vielä joku parempi kuva siitä. :) kiitos!

    VastaaPoista