maanantai 14. tammikuuta 2013

darker than before

 Heippa. Tunginpa nyt kuvat viikonlopulta ja tältä päivältä samaan postaukseen. Perjantaina vaihdoin olohuoneessa järjestystä ja tästä tuli nyt vähän kivempi kuin ennen, mutta jotain tuohon yhelle seinälle vielä kaivattaisiin, se on niin tyhjä. :)

Lauantaina käytiin kaupoilla ja ostin sit pari hiusvärii. Olin suunnitellu et kävisin ennen Millan rippijuhlia kampaajalla, mutta ylläriylläri tulinkin sit siihen tulokseen, että halvemmalla pääsee kun värjää kotona, ja toisaalta en ois malttanu oottaa kahta viikkoa, joten eiku tuo tummempi väri heti lauantai-iltana päähän, ja vaalempi ruskee laitettiin sit sunnuntaina. En oikein osaa kyllä kuvailla minkä väriset nuo latvat nyt on kun ne näyttää joka kuvassa ja valossa vähän erilaisilta. :-D Mut ihan kivat tuli. Aiemmin miulla ei noin tummia oo tainu ollakaan! :) Ostin samalla reissulla myös makkariin nuo tyynyliinat, ja Juhan vanhemmat toi nuo ihanat tulppaanit kun kävivät piipahtamassa. :)

 Tänään kävin sit kaupoilla Minnan kaa, kun se oli Joensuussa ja pääsin pitkästä aikaa kirpparille!
Valintakirpparilta löysin sit nuo Biancon nahkasaappaat, jee!! Olin nimittäin ehtiny itelleni alennusmyynneistä jotain talvisaappaita, mutta en ollu löytäny, ja nyt löysin nuo alle parillakympillä! Ostin myös yhen hameen, Cubuksesta neuleboleron Millan juhliin ja tuon Seppälän pipon. :)

-K

ps. En oo saanu tehtyy sitä 11 faktaa-postausta loppuun koska en oo vielä keksiny kaikkia niitä faktoja, ja kun en haluu että siihen tulee vaan jotain perus "tykkään syödä" -juttuja. :)

4 kommenttia:

  1. Tuo uus järjestys näyttää kyllä kivalle! :) ja nuo hiukset tosi ihanalle, paremmin erottuu tuos kuvas nuo sävyt ku luonnossa :D


    -Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on se kivempi järjestys kun entinen :) Ja joo vähän paremmin tosiaan näkyy tuolleen ku on salamalla otettu kuva ku luonnossa... :) kiittiiii<3

      Poista
  2. Onko samis robin hoodit ku miulla nuo kengät? :p Vai onko nuo ees ylipolven hmm.. :) uppeet hiukset!!

    -auvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo on silleen vähän alle polven ja takana on semmoset nauhat niin ei taida olla ihan samanlaiset kun siulla :) mutta vähän samantyyliset :) kiitti! =)

      Poista