lauantai 26. tammikuuta 2013

the challenge

Noniin tässä tää haaste nyt ois. Sain tän Iina-Katariinalta, kiitos! :) Postauksen kuvituksena toimii tässä parin päivän aikana räpsittyjä ei mitenkään aiheeseen liittyviä kuvia täältä kotoo :-D

11 faktaa miusta

1. Rakastan laulamista. En oo ikinä laulanut missään yleisellä paikalla yksin (paitsi isoukin yheksänkymppisillä kolmevuotiaana), mutta kuoron kanssa oon ja se on ollu superkivaa! Kotona sitten laulelenkin yksikseni niin että naapuritkin varmasti kuulee. Rakastan myös kuunnella upeaäänisiä laulajia. Haluisin joskus mennä laulutunneille, että oppisin oikeen laulutekniikan. :)

2. Oon aina ollu lukutoukka. Muistan kun ekalla luokalla muut luki niitä ohuita tavutettuja kirjoja, miulla oli pulpetissa Harry Potter & Liekehtivä Pikari...

 3. Haluisin saada lapsia jo nuorena (eli lähempänä kahtakymppiä kuin kolmeakymppiä). Lisäksi haluaisin kolme lasta tai enemmän. :) Pojalle ois jo nimikin tiedossa (on ollu jo pari vuotta). :-D


4. Tulin uskoon 15-vuotiaana. Mutta en rippikoulussa.

5. En pienenä tykännyt koirista hirveästi, taisinpa jopa pelätä koiria (ainakin isoja), mutta sen jälkeen kun tutustuin Juhaan ja sen perheen koiriin, oon tullut aivan toisiin aatoksiin. Haluisin tositositosi kovasti oman koiran ja haaveilen, että jonain päivänä saisin pistää pystyyn oman kennelin. :)


6. En oo ikinä käynyt ulkomailla (koska ruotsin risteilyjä ei lasketa) eikä miulla oo edes passia..... Tähän asiaan on toivottavasti tulossa muutos piakkoin. ;)

7. En tiennyt vielä lukioon mennessä, minkä ammatin haluisin itelleni isona. Joskus lukion ekalla sitten aloin miettiä eläinlääkärin ammattia ja se on toiveammattina edelleen. :) Pienempänä haaveilin mm. luokanopettajan ja parturi-kampaajan ammateista.


8. Oon hyvä koulussa. Tai no nyt yliopistossa en ehkä enää niin hyvä (ei tuo fysiikka oikein iske), mutta peruskoulussa ja lukiossa numerot oli koko ajan 8-10 (okei sain yhestä kurssista seiskan lukiossa). Eikä noiden numeroiden saaminen vaatinu mitään hirveetä pänttäämistä. :)

9. Oon kauheen empaattinen ja muutenkin tunteellinen ihminen. Tuo empaattisuus tulee parhaiten esille jos joku läheinen ihminen kärsii. Sillon kärsin miekin. Voisin kertoo tästä hyviä esimerkkiä parikin kahelta viime viikolta, mut taidan nyt jättää väliin. :(

 
10. Hävitän sillon tällön tavaroita. Enkä mitään kauheen pieniä asioita vaan kerran oon hävittäny mm. sisäpelikengät ja toisen kerran farkut. :-D Yks päivä tällä viikolla tulin kaupasta, purin ostokset ja tajusin etten löydä miun rahapussia mistään. No onneks se oli poimittu sieltä kaupan kassalta talteen. Mutta noita kenkiä ja farkkuja en löytäny ikinä vaikka kuinka yritin ettii. :D

11. Ruoanlaitto ei oo miun juttu. Osaan tehdä perusruokia, mutta en ikinä jaksa kokeilla mitään uutta. Onneks Juha on melko innokas kokki, oli tehny ykskin päivä meille uunilohta ja perunamuussii omnom<3 p="">


11 kysymystä miulle

1. Mitä asioita arvostat elämässäsi?
Sitä, että oon saanu elää onnellisen lapsuuden rauhallisessa kaupungissa sellasten ystävien kanssa, jotka ei oo lähteny kokeilemaan mitään typerää liian nuorena. Arvostan miun perhettä ja niiltä saamaani tukea aina jos oon sitä tarvinnut. Ihan viime päivinä oon alkanut arvostamaan miun työpaikkaa. Tosi moni on käynyt viime aikoina teatterilla lipunmyynnistä kyselemässä töitä, ja oon todennut olevani tosi onnekas kun olen yks Tapsan viidestä lipunmyyjästä.

2. Mikä tekee bloggaamisesta hauskaa ja mielenkiintoista?
Se, että saan toteuttaa itteeni. Ja myös valokuvaus -harrastusta tulee pidettyä yllä, kiitos blogin :)

 3. Lempi tv-ohjelma?
 Viime aikoina sarjojen seuraaminen on jäänyt vähemmälle, mutta lemppari kautta aikojen on kyllä tuo Prison Break elikkä Pako.

4. Mitä teet vapaa-ajallasi muuta, kuin kirjoitat blogia?
 Sillon kun en oo töissä/tee koulujuttuja, siivoilen ja laittelen kotia, nään kavereita, käyn elokuvissa/katon elokuvia kotona, teen käsitöitä, kuvailen, teen ruokaa, ulkoilen, luen kirjoja... Tekemistä kyllä löytys mut aikaa ei aina oo tehä kaikkee mitä haluis... :S

5. Paras muistosi lapsuudestasi?
Tää on paha. Mut jotenki miulle on jääny mieleen kesäisin automatkat mökille/uimaan/jonnekkin kyläilemään. Joskus kun radiosta lähtee joku biisi soimaan miulle tulee ihan semmonen olo kun oisin taas siellä autossa matkalla jonnekki kivaan paikkaan :) Esim. yks päivä olin kaupassa ja radiossa soi Modern Talkingin You're my heart, you're my soul... Äitillä oli kyseisen bändin levy kuuntelussa joskus vuonna -98 ehkä.... :)

6. Mikä on tulevaisuuden haaveesi?
Opiskella itelle eläinlääkärin ammatti. Saada lapsia Juhan kanssa. Rakentaa omakotitalo johonkin rauhalliselle seudulle, jossa pystyn kuitenkin harjottamaan sitä ammattiani. :) Matkustaa.

7. Miten rentoudut?
Pötkötän sohvalla katellen telkkarii tai lukien kirjaa. :)

8. Mikä/mitkä on sinun lempi blogisi?
 Mungolife, Annika-O, Nipsulintu, She moves in her own way... Tykkään myös lukea puolituttujen blogeja! :)

9. Millainen musiikkimaku sinulla on?
 Sekalainen. Tykkään kuunnella vahvoja naislaulajia, esim. Adele, Christina Perri ja Loreen kuuluu lemppareihin!

10. Millaisella kameralla kuvaat? Jos sinulla on järjestelmäkamera, niin onko sinulla siinä mitään lisä herkkuja?
Viime talvena hankittiin Juhan kaa vihdoin ja viimein yhteiseks Canon EOS 600D, joka on ollut kyllä ihan huippuostos. Siinä mukana tuli tietenkin perusputki 18-55mm ja lisäks löytyy vähän pidempi 55-250mm ja sitten tää uusin 50mm :) Kaikki Canonia. Seuraava ostos ois varmaan kaukolaukaisin&jalusta!

11. Mikä on paras vuoden aika?
En oo ikinä pystynyt sanomaan mikä on paras. Suomi on miusta ihana maa just näiden vuodenaikojen takia. Kevät on ihana kun luonto herää henkiin ja kesä lähestyy. Kesä taas on ihana, koska on lämmintä (jos on). Mutta tykkään myös syksystä sen ihanan tunnelman takia, sekä talvesta sillä lumi tekee kaikesta niin kaunista. En osaa siis oikein vastata tähän. :)


11 kysymystä "haastetuille"
1.  Mistä asioista itsessäsi pidät (luonne/ulkonäkö)?
2. Entä mistä asioista itsessäsi et pidä?
3. Mikä on vaikuttavin leffa, jonka oot katsonut?
4. Mitä urheilulajeja harrastat?
5. Mikä on lempijuhlasi?
6. Mitä kappaletta olet kuunnellut viime aikoina eniten?
7. Mihin maahan matkustamisesta haaveilet?
8. Mitä odotat vuodelta 2013?
9. Miten hoidat ihoasi?
10. Kuka on sinulle läheisin ihminen?
11. Mitä tekisit jos voittaisit lotossa?

Haastan kaikki lukijat, jotka ei oo vielä tehny tätä (millaaa...)!! ;)
-K

2 kommenttia: