sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

lihailta part 2

 Hyvää iltaa ja hyvää kesälomaa niille joilla se on alkanut! :) Alotetaas viikonlopun kuvasaldon purkaminen perjantaista. Tultiin torstaina vasta kotiin ja perjantaina pidin sit oikein suursiivouksen heti aamulla; imuroin, luuttusin, pyyhin pölyt ja pesin puolentoista viikon aikana kertyneitä pyykkejä. :) Illalla sit tyttöset Kiteeltä saapui meille syömään. Kokkailtiin Juhan kanssa tällä kertaa hirven sisäfilepihvejä, uusia perunoita, kasvisgratiinia ja lisukkeena oli vihreää salaattia ja tuoretta patonkia. :)
-K

ps. Oon niin innoissani, varattiin nimittäin Juhan kaa just viideks yöks hotellihuone HolidayClub Saariselkään! Lappi kutsuu siis heinäkuun loppupuolella. En malta odottaa, luvassa on ainakin päiväreissu Utsjoelle, Lemmenjoen Kansallispuistoon, päästään vihdoin käymään Inarissa ja katotaan nyt mitä kaikkee keksitään!! Siistii! :)

2 kommenttia:

  1. Me oltiin pari kesää sitten tuolla Saariselän HolidayClubissa pari yötä. Hieno hotelli ja oli ihanaa päästä patikoinnin päätteeksi kylpylään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no varmasi! ensin mietittiin kaikkia mökkejä majoituspaikaks mut päädyttiin sit kuitenki kunnon hotelliin ja onhan siinä tosiaan tuo kylpyläkin samassa... :)

      Poista