sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

the end of June

 Mökkiviikko alkaa olla lopuillaan; tänään pitäis palata takasin ihmisten ilmoille, ensin Kiteelle ja sitten Joensuuhun. Viikon aikana oon uinut ja ruskettunut enemmän kuin parina viime kesänä yhteensä, syönyt paljon jätskiä, lukenut MonteCriston Kreiviä ja pohdiskellut tulevan syksyn suunnitelmia (tulokset tuli torstaina, eikä vieläkään tärpännyt :/ ). En voi kyllä uskoa että huomenna on jo heinäkuun eka päivä. Sit onkin enää reilu pari viikkoa meijän Lapin reissuun, jee! :) Nyt lähden vielä saunomaan ja uimaan ennenkun poislähtö koittaa! :-)
-K

4 kommenttia:

  1. Harmi ettei opiskelupaikkaa tullut, kyllä se vielä tulee :) Lomailen joensuussa päin heinä-elokuussa, olis kiva nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä toivottavasti jo ens vuonna tärppäis :) niin oliskin! Pitää kattoa vaan, että ollaanko millon Joensuussa, kun ollaan aika paljon Kiteellä sillon ku miulla ei oo töitä :)

      Poista
  2. mikä kamera ja objektiivi siula on? aattelin vaa, ku on hyvälaatusia kuvia! Muutenki kiva blogi :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamerana Canon EOS 600D ja näissä kuvissa objektiivina Canon EF 50 mm F/1.8 II eli siis tämä http://www.gigantti.fi/product/kamerat/kameraobjektiivit/EF50MM18/canon-ef-50mm-f-1-8-ii-objektiivi :) Kiitos! :)

      Poista