keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Vai pitäskö ajan tappamisesta joutua vankilaan ja vaik tää aika tappaa meitä, ei sitä kiinni saa kukaan

Tänään oon pitäny kameraa käden ulottuvilla ja kuvaillu pitkästä aikaa ihan tätä meidän tavallista arkea. Miulla oli tosin vapaapäivä, työpäivinä ei jaksa. :-D

Aamulla mentiin Lauran ja Danan (ja Aappon) kanssa aksailemaan. Laura oli ollu sunnuntaina ohjatuissa treeneissä toisin kuin eräät ja tehtiin sitten samaa rataa kun mitä siellä oli tehty. Nuka ja Dana myös sai vähän leikkiä yhessä, joten hyvin oli pojusta virta pois kun päästiin kotiin. :)
 Kello olikin jo melkein yks kun oltiin takas kotona. Laiskoteltiin jokunen tovi ja sit Juha tulikin jo töistä ja lähettiin hoitamaan vakuutusasioita LähiTapiolaan. Kun tultiin sieltä sain aikasiks laitella jo viime viikolla ostetut kanervat ruukkuihin. :)
 Ja sit lähettiin Nukan kaa pienelle mehtäkävelylle. :)
Kun tultiin sisälle rupesin tekemään ruokaa. Iltaruuaks tekasin pizzan ja koska meillä oli kauheesti anopin tuomia omenoita niin oli ihan pakko tehä omppupiirakkakin ettei ne menis huonoks. ;)
 Söin vähän ja kävin sit vielä kevyellä juoksulenkillä Nukan kaa. Ja koska huomasin et taivas kirkastu niin kokeilin ottaa tuosta meijän terdeltä kuvia tähdistä. No eihän siitä mitään tullu. :-D
 Tän kokosena menee mut isompana ei. Se jalusta! Pakko käydä kattoo paikallisesta liikkeestä tai sit jos siellä ei oo niin Joensuusta ens kerralla kun sinne tulee ajeltua. :)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti