sunnuntai 8. marraskuuta 2015

TURKEY // Manavgat-joki (ja markkinat)

Buukattiin toiselle reissupäivälle risteily Manavgat-joelle, siihen kuulu myös pysähys muutamaks tunniks Manavgatin markkinoille. Oikeestaan ei taidettu edes päästä missään kohtaa kunnolla sinne markkinoille asti, vaan kierrettiin basaarissa putiikkeja läpi. Muistan tuosta päivästä sen, et alkumatkasta oli pilvistä ja kääriydyttiin pyyhkeisiin kun vilusti vähän meijä paatin kiitäessä hurjaa vauhtia Välimerellä ja just ennen ku saavuttiin Manavgatiin aurinko tuli esiin ja loppuajan olikin sitten ihan sairaan kuuma ja hiki päällä koko ajan. :-D

Pyörittiin tosiaan siellä basaarissa ja Milla shoppaili ihan höperönä kaikkea "merkkitavaraa", mie otin vähän iisimmin. Kyllä sieltä silti tais tulla pari kassillista jotain roudattua hotellille.

Retki oli miusta ihan kivasti järkätty ja oli paljon edullisempi ku Tjäreborgin tarjoama vaihtoehto. Hintaan kuulu siis kuljetus hotellilta satamaan ja takasin hotellille päivän päätteeks, laivamatka "merirosvolaivalla" Siden satamasta merta pitkin Manavgat-joelle ja jokea pitkin edelleen Manavgatiin ja tietty samaa reittiä takas Sideen +  bussikuljetukset edes takasin Manavgatissa, lounas laivassa (Yllättävän hyvä! Kanaa, salaattia ja paikallista leipää.) ja pysähys sellaselle meren ja joen väliselle hiekkadyynille, missä oli uinti- ja kamelillaratsastusmahollisuus. :-D Sitten siihen ois myös kuulunu käynti Manavgatin vesiputouksella, mut tuli pikku ymmärryskatkos niin ei sit käyty siellä, mentiin vaan suoraan sinne shoppailemaan. :-D No, eipä tuo hirveesti haitannu. Retki makso jotain 30 euroo per nenä. :) Voin suositella!
Tuo Manavgat-joen väri oli vähän toista ku esim. suomalaisille tutumman Aura-joen. :-D Se meni samalla tavalla tuon kaupungin läpi!
Tää postaus on kyllä todella onnistunu noiden kuvien puolesta. Ei oo kuvaa meidän laivasta, ei basaarista, ei markkinoilta. Ei ees siitä ruuasta. :-D Sen kuumuuden takia pidinkin kameran melkein koko loppumatkan laukussa ja keskityin sen sijaan ottamaan arskaa tuossa veneen kannella. 8)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti