torstai 12. marraskuuta 2015

first day of winter

Tulin eilen illalla Kitteelle pidennetyn viikonlopun viettoon. Räntäsateessa sain ajella ja nytkin tuolla maassa on jotain valkosta, kai sitä sit lumeks vois sanoa. :-D Käytin aamulla auton katsastuksessa, sit mentiin Lauran ja koirien kanssa aksailemaan ja siitä suoraan vielä salille. Tehokas aamu siis. Tulin sen jälkeen suihkuun ja tappamaan aikaa tänne äitin luo. Löysin myös miun kameran, se oli on ollu kolme viikkoo täällä "säilytyksessä".

Illalla ois tarkotus viettää Isänpäivää tälleen pienellä viiveellä, kun mennään iskän poppoon kanssa syömään ja sen jälkeen vielä ukin luo iltakahville. Huomiseks ei ookaan mitään sen kummosempia suunnitelmia, mutta viikonloppu menee kasvattajakurssilla Joensuussa. Jännää ja mielenkiintoista! 

Mitähän muuta. Koulu alkaa käydä vähiin syksyltä. Maanantaina on viimesen ryhmätyön palautus ja sen jälkeen ois vielä kolme tenttiä ja pari esiteltävää ryhmätyötä. Sittenpä se oiskin eka syksy ohi. Hulluu! Saatiin muuten just eilen Oral-B:ltä pienet paketit. Sininen vaikka koulurepukskin kelpaava reppunen ja sen sisällä sähköhammasharja vaihtopäineen, pari hammastahnaa ja hammaslankaa, sekä tietty hirvee kasa kyseisen firman esitteitä. :) 
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti