perjantai 4. maaliskuuta 2016

WINTER BREAK BUCKET LIST

Miulla alko tänään talviloma. Jotenkin tuntuu, että oisin voinut vielä olla koulussa, kun vasta oli pitkä joululoma ja tuo parin viikon harkkakaan ei ollut loppujen lopuks niin raskas. Voisin siis kerrankin sanoa, että loma ei tullut tarpeeseen, mutta ehkä parin viikon päästä ois ollut sitten jo ihan toinen tilanne. :-D 

No, kerran nyt kuitenkin lomalla ollaan niin jotta tää ei menis ihan vaan laiskotteluks, aattelin koota itelleni pienen "tehtävälistan". Kuvituksena random-kuvia kolmen vuoden (seriously?) takaiselta talvilomareissulta, jolloin käytiin myös Korkeasaaressa pitkästä aikaa.

 1. Tee kouluhommat. Oikeestihan tän viikon nimi on "itsenäisen opiskelun viikko", joten pitää nyt ensisijasesti yrittää saada pari ens viikolla palautettavaa juttua pois päiväjärjestyksestä.

2. Liiku. Hiihtämään pitää ainakin päästä. Lisäks vois käydä salilla ja uimassa ja ehkä myös luistelee.

3. Harrasta koirien kanssa. Nukan kanssa pitää käydä pitkästä aikaa agilityy kokeilemassa, kai sen Neonkin voi ottaa mukaan pyörimään. :-D

4. Herkuttele Mandarin Palacessa. Ollaan varmaankin sunnuntaina lähdössä parin päivän pikavisiitille Espooseen ja Sellon kiinalaisessa buffetissa käynnistä on tullut melkein perinne näillä reissuilla. :)

5. Nää ystäviä ja sukulaisia. Saa ehdottaa näkemistä, tekisin mielelläni jonkun extempore-retken johonkin! Ajattelin et Joensuussa ois ainakin kiva piipahtaa... Hyve&Pahe kahvilahjakorttikin on vielä käyttämättä. :) 

Juha on nyt myös lomalla niin vähän harmittaa nyt ettei olla lähössä mihinkään kauemmas tai erikoisempaan reissuun, esimerkiks Lappiin laskettelemaan. Pitäis ottaa ilo irti, kun on näitä viikon yhteisiä lomia, sitä ei sit opiskelun jälkeen tiedä et miten nopeesti pääsee sellaseen työhön, että lomat alkaa kertyä!
-K

1 kommentti: