torstai 9. helmikuuta 2017

LAZY DAYS

Meillä on koulun puolesta nyt näköjään menossa vähän semmonen väljempi vaihe. Tai ainakin lukkarissa on todella tyhjää ja esimerkiks ens viikolla on vaan yhtenä päivänä koulua. Opparihommia pitäis kyllä vääntää, mutta meidän ohjaava ope on tämän viikkoa poissa just kun ooteltiin häneltä kommentteja tutkimussuunnitelman ekasta versiosta, joten eipä oo niitäkään hommia tullu pahemmin tällä viikolla tehtyä. 
 Näiden lyhyiden ja/tai olemattomien koulupäivien jälkeen on ollu ihana tulla vaan kotiin ja tehdä kaikkee sellasta mitä ei kiireisempinä aikoina kunnolla ehdi. Esimerkiks eilen tulin kotiin kahdentoista jälkeen ja pötkötin kaks tuntia sohvalla kirjaa lukien. Oon itseasiassa lukenu tuota Outlander-sarjan nelososaa varmaan kohta jo viis kuukautta, mutta nyt taidan olla jo puolenvälin toisella puolen. :-D Tuon kirjan alku oli jotenkin tosi paikallaan junnaava, mut nyt alkaa vihdoin tapahtua. Huhtikuussa alkaa muuten vissiin se kolmoskausi telkusta ja ootan sitä _aika_ innolla (kukapa ei)!!
Niin ja muuta mitä oon kerenny tekemään niin oon esmerkiks neulonu söpöjä sukkasia tuleville sukulaisvauvoille ja tehny itelleni kauniin banaanilettuasetelman ja sit tuhonnu sen hyvin nopeesti. Oon kans siivonnu Sheeranin Edin tahtiin ja katellu sisustustilejä instagrammista ja krääh, haluisin kauheesti kaikkee uutta. (syytän vähän Nonnaa tästä ;D ♥) Mutta näillä mennään nyt ainakin hetki. Tuntuu jotenkin et turha ruveta tähän kämppään mitään isoja juttuja ostamaan, koska ei tänne mahdu. Kaikkein eniten haluisin jonkun söpön työpisteen, missä ois kunnon tuoli. Tässä ruokapöydän ääressä naputellessa on ergonomia vähän koetuksella.
Jahas, tästä tulikin näköjään höpöttelypostaus sekalaisilla kuvilla. Sen saattaa muuten huomata postaustahdistakin, että vapaa-aikaa on ollu. :-D Oon tässä parin päivän aikana myös ideoinu luonnoksiin varmaan seittemän eri postausta eli tämmönen toimettomuus saa näköjään luovuudenkin kukkimaan.

Jooh, nyt laitan koneen kiinni ja teen jotain ihan muuta! Heipsan.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti