torstai 9. elokuuta 2018

Papinniemi Camping ja biisoniburgerit

Toteutettiin tosiaan tuossa heinäkuussa jo viime kesän bucket listillä ollut juttu, kun hurautettiin eräänä lomapäivänä Uukuniemelle nauttimaan kesäpäivästä hyvän ruuan ja kuumalla hiekkarannalla hengailun merkeissä. No okei, kovin pitkään ei rannalla vietetty aikaa (mukana oli kaks pientä vauvaa), mutta keli oli niin kuuma että uimassa oli kuitenkin pakko käydä!
Papinniemi Camping on siis pieni leirintäalue asuntoautoille ja -vaunuille ja telttailijoille, myös muutamia mökkejä paikassa on vuokrattavana. Lisäks siellä on kesäisin ravintola/kahvila, josta näitä jo täällä päin aika tunnetuiks nousseita burgereita saa. Ite söin biisoniburgerin ja se oli miun mielestä kyllä tosi hyvää ja biisonipihvi oli lähitilalla tuotettua. Muutkin burgerivaihtoehdot (mm. villisika, highland-nauta, karitsa ja kuha) oli lähellä tuotettuja/pyydettyjä. Tarjolla oli myös pienpanimoiden oluita ja limppareita. Ja listalta löyty myös kasvisruokavaihtoehtoja! Eli aika jees, ainoot miinukset ehkä hieman sekavasta palvelusta ja liian suolasista ranskalaisista. :-D
Uukuniemi on jollain tapaa tosi kiehtova ja kiinnostava paikka, sillä miun äidinäiti oli sieltä kotoisin, ja mummosta taaksepäin aina 1600-luvulle asti sen sukuhaaran juuret on vahvasti uukuniemeläiset. Ollaan käyty Uukuniemellä myös mökkeilemässä joinakin kesinä kun olin ihan pieni ja miulla on sieltä mökiltä jotain hämäriä muistikuvia, vaikka oonkin ollu ehkä 3-vuotias sillon. Jollain tapaa oli kyllä niin haikeeta ajella kuolleella Niukkalan kylän raitilla ja käydä kyläkaupassa, jonka hyllyt ammotti tyhjyyttään, kun miettii miten paljon siellä on aikanaan ollut varmasti elämää.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti