perjantai 31. elokuuta 2018

INSTAGRAM STORY: WEEKS 31-35

Näköjään elokuussa kävi vähän samalla tavalla kuin heinäkuussa: alkukuusta teki mieli hirveästi kirjoittaa blogia, mutta sitten loppukuu hujahti hirveällä vauhdilla ohitse ja nyt uusi kuukausi kolkutteleekin jo aivan nurkan takana (todennäköisesti tää postaus valmistuukin vasta syyskuun puolella) eikä koneella oo ehtinyt pahemmin istua. Huomasin muuten tätä aloittaessani, että tuossa heinäkuun lopun postauksessa oli viikot ihan päin mäntyä, siinä piti lukea weeks 27-30 ja siinä luki jotain 23-26... :-D Mistähän kalenterista olin ne oikein katellut...
Oliko sillon kuun alussa vielä oikeesti noin lämmintä. Tuntuu jo nyt niin kaukaiselta, vaikka vielä viime viikollakin oli yks päivä, jolloin saatiin nauttia hellelukemista. // Syksyn saapuminen näkyy näissä rajulla tahdilla pimenevissä illoissa. ♥
Minna yllätti meidät kyllä ihan totaalisesti. Ilmesty vaan kotioven taakse! // Sen kunniaks herkuteltiin ♥ // Ihania tuliaisia Saksanmaalta!
Voihan pieni Samppa-murunen. Nelikuinen Samppa on muuten ollut vähän erilainen kuin mitä oli aiemmin. :-D Voisin kirjoittaa tästä joku päivä. Ei mitään isoa muutosta, mutta kuitenkin jotain pikku juttuja ollaan Juhan kanssa huomattu.
Alkukuun yleisurheilun EM-kisat innosti kaivelemaan Polarin kaapista ja lähtemään vähän liikkeelle. Kävin ekalla kunnollisella juoksupainotteisella lenkillä varmaan sitten viime kesän. // Hrrrr, kylmä! Vaunulenkillä.
Upee elokuu ♥ Mökillä on tullut vielä muutamia kertoja käytyä, mutta uiminen on vikoilla kerroilla jo jääny vähemmälle. Yks iso juttu muuten mikä tapahtui mökillä on, että kävin vihdoin kasteella! Kuvaa vaan ei siitä oo. Juha kastoi miut muutaman ihmisen todistaessa asiaa mökkirannassa sen kummemmitta seremonioitta. Vähän niinkun kristillisen seurakunnan alkuaikoina tehtiin. :-) Vaikka oonkin ollut jo pitkään uskossa ja yleensä kaste liittyy just siihen uskoon tulemiseen tosi voimakkaasti, niin miun aika oli selkeesti vasta nyt.

Huomasin et tuo Luhdan Pilvi-päiväpeitto oli myynnissä HobbyHallissa alennettuun hintaan, joten eikun tilaukseen. Ja helmalakana piti tilata sit siinä samalla, koska tuo olis ollu meidän korkeeseen sänkyyn joka reunalta vähän liian lyhyt. :-D // Samppa jatkoi yks kiva maanantai aamu-uniaan ja mie hipsin syömään aamupalaa ja täyttelemään uutta kaunista kalenteriini. :-D // Tää kesäesa-kuva on nyt jo kehyksissä.
Voihan ilopilleri, mutta myös aikamoinen unikeko. ♥ Tässä ekassa kuvassa heräiltiin siis yhentoista jälkeen... On tuottanut vähän ongelmia, jos on millon aamulla pitänyt olla jo jossain. // Ranttiksella tokaa ja vikaa kertaa tänä kesänä! // Meidän arkea on kyllä tässä kuussa piristäneet nää harvinaislaatuiset vieraat. ♥

Juha on nyt nää pari viikkoa isyysvapailla. Yhdessä pötköttelyä. // Eka viikko vapaista vietettiin Juhan porukoilla karhunmehtuun alkamisen takia. :-D Jännä miten se sattukin just näiden vapaiden kanssa samaan aikaan... Mut niin, roudattiin totta kai puol omaisuutta sinne sen viikon takia. // Samuelin kanssa on nyt aloitettu päivittäin maistelemaan vähän jotain muutakin kuin pelkkää maitoa. Ilmeet on ollu hauskoja.
Juhan kanssa treffeillä sienimetsässä. :-D Saatiin kyllä ihan hyvä saalis!
Ensimmäiseen isyyslomaviikkoon sisältyi myös äitin omaa aikaa. Kävin muun muassa kasvohoidossa. // Kattelin rauhassa pesistä puikot samalla viuhuen. // Ja kävin myös kirpparilla!
Puhoksessa iltakävelyllä, Samuel oli kantorepussa mukana. Ei olla oikeestaan aiemmin käytetty tuota Tulaa hirveesti, mutta nyt kyllä suorastaan innostuttiin, kun huomattiin miten hyvin Samppa siinä (vielä) viihtyy. // Saunomassa mökillä.
Hellelukemat 2408. // Tasapainoks onneks myös vähän sadetta.
Samuelin kanssa piipahdettiin moikkaamassa muutamia kaveriäitejä ja -vauvoja MLL:n perhekahvilassa. // Palattiin kotiin ekan isyyslomaviikon jälkeen, hirvee siivo oli taas vastassa.
Tällä viikolla oltiinkin sitten muutama päivä reissussa Espoossa! Palattiin itse asiassa just tänään vasta sieltä kotiin. Matka tuntui vauvan kanssa pitkältä, vaikka ei jouduttukaan pysähtymään kuin kahesti. Mut jostain syystä Samppa ei malta oikein enää nukkua autossa pitkää aikaa, ja sit sitä pitää viihdyttää. :-D // Miun kaks rakasta, joista pienempi oppi muuten eilen vihdoin ryömimään! Kova sillä on jo pidemmän aikaa ollut yritys, mutta nyt se oikeesti hokas sen tekniikan. // Menomatkalla kerkesin kyllä myös vähän neuloa Sampan viihdyttämisen lisäks.
Aurinkoisen Espoo-päivän ohjelmaan sisältyi muun muassa yhdessä Samuelin serkkujen kanssa ulkoilua. // Käytiin isommalla porukalla myös syömässä Sellon O'Learysissä. Saatiin hyvää palvelua kun kysyttiin että oisko mahdollista nähdä niistä isoista telkkareista pesistä (välierä KPL-SoJy), niin ei menny pitkään kun peli lävähti ruutuun. :-D // Vähän jotain terveellistä syömistäkin kaikkien ravintola-, pizza- ja burgeriannosten väliin.
Eilen illalla käytiin ihan vaan meidän perheen kesken pienellä iltavaelluksella Nuuksiossa. Samuel oli ekaa kertaa kansallispuistossa seikkailemassa! :)
Oikeesti syötiin ihan sikana nyt tuolla reissulla roskaruokaa ja nyt voidaankin sit ihan hyvällä mielin aloittaa ruokavalion suhteen vähän kevyempi syyskuu. :-D // Tänään poistulomatkalla pysähdyttiin Kouvolan Veturissa. Tää oli itseasiassa Juhan idea, mikä oli hyvällä tavalla hämmentävää. :-D Käytiin syömässä ja shoppailtiinkin vähän. Ja napattiin vielä Arnoldsista herkkukahvit mukaan.

Ihmettelin, kun kotimatkalla oli jotenkin tosi omituinen olo. Päähän jomotteli ja oli jotenkin kuumakin. No nyt kun päästiin kotiin niin nenä vuotaa solkenaan ja aivastelen vähän väliä... Ja just kun ehdin Juhan siskolle tänä aamuna sanomaan etten oo ollu kipeenä kun viimeks joskus ennen raskautta...

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti