perjantai 30. marraskuuta 2018

Miniloma Lappeenrannassa

Oli ollut jo kesällä puhetta, että nyt kun Milla muutti Lappeenrantaan opiskelemaan mentäisiin sinne Samuelin kanssa joskus yökyläilemään ja tutustumaan kaupunkiin. Nyt sitten sattui sellainen sopiva sauma, ja oltiin siellä yksi yö tiistaista keskiviikkoon. :-) Ihan kiva että tuli nyt käytyä, kun en tiedä yhtään että milloin päästään seuraavan kerran. 
Tiistaina perille päästyämme käytiin Prismassa, kannettiin hirveet kantamukset sisälle, laiteltiin ruokaa ja hörpittiin kahvia ja glögiä ja oltiin oikeestaan vaan Millan kämpällä, lukuun ottamatta iltalenkkiä joka kierrettiin keskustan lähiympäristössä. Oli muuten hyytävän kylmää. Keskiviikkona lähdettiin sitten jo hyvissä ajoin kirppisten kautta vähän kauppoja kiertelemään. Muutamia joululahjoja tuli ostettua ja itelle iso paketti söpöjä sukkia tulevia harkkojakin silmällä pitäen. Käytiin myös syömässä Iso-Kristiinan Daddy's dinerissa, mutta sovittiin et ens kerralla mennään johonkin vähän erikoisempaan. ei-ketju ravintolaan. :-) 
 Samuelin kanssa matka sujui ihan kivasti, oltiin nyt ekaa kertaa kahdestaan vähän kauempana reissussa. Yö oli vähän raskas, koska nukuttiin vierekkäin Millan sängyssä (Milla lattialla patjalla) ja heräsin Sampan jokaiseen käännähdykseen ja jostain syystä se inahtelikin monta kertaa yön aikana. Aamulla ei siis mikään super levännyt olo ollut, vaikka ihan suht. pitkään nukuttiinkin. Keskustassa pyöriessä ja ravintolassa kaikki meni hyvin. Vähän minnuu jänskätti, että mitenkä kahdestaan päästään kotiin asti, kun S on ollut vähän huono matkustaja autossa viime aikoina ja vaatinut takapenkille viereensä viihdyttäjää. Rankka kauppapäivä kuitenkin väsytti ja ajoitin lähdön silleen, että pikkunen nukkui reilun tunnin matkan alusta. Heräiltyään hetken aikaa kaikki tuntu olevan ihan hyvin, mutta sitten meidän kotikunnan rajalla alkoi ihan kauhee karjunta ja sitä jatkui muutamista rauhottelupysähdyksistä huolimatta ihan kotiin saakka. En oikein tiiä mikä sitä niin järkytti, pimeäkö vaiko pitkä istuminen turvakaukalossa. Kuuma sillä ei ainakaan miun mielestä pitänyt olla, eikä liian kylmäkään. Toivotaan ettei nyt mitään hirveää traumaa matkan lopusta jäänyt.

Yritettiin ottaa vähän joulukorttikuvia ja saatettiinpa jopa onnistuakin siinä, sen takia Sampalla tonttulakki päässä. :-)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti