tiistai 9. maaliskuuta 2010

lomahaaveilua


Moi.

Oon jo jonkun aikaa suunnitellut oman blogin tekemistä. Tässä se nyt on.
Kirjoittelen täällä lähinnä jokapäiväisistä jutuista teinitytön elämässä, erityisesti muodista ja harrastuksista. Kirjottelen lähinnä omaksi ilokseni, mutta jos joku innostuu seuraamaan, niin sekin kyllä käy. Yritän kirjoittaa mahdollisimman usein, mutta koulu- ja muiden kiireiden takia se voi joskus unohtua.

Talviloma on täydessä vauhdissa ja miulla ei oo mitään tekemistä.
Oon nyt parina päivänä vähän urheillut (mm. lenkkeillyt), mutta suunnitelmissa olisi käydä vielä hiihtämässäkin joku päivä.
Huomenna lähden Joensuhuun shoppaamaan. Tarkoituksena olis käydä ainakin Joen jättikirppiksellä, johon en vielä ole päässyt tutustumaan ja todennäköisesti myös keskustan liikkeissä.

Haaveissa ois löytää sieltä jotakin kivaa, varsinkin jotkut kivat kengät (kenkien kova ystävä, kun olen) ja uusi laukkukin ois ihan kiva. Oon myös päättänyt, että ostan tänä keväänä uuden nahkatakin ja hyvä vaihtoehto olis tuo H&M:n musta takki.

Yritän etsiä sitä huomenna, mutta jos ei löydy niin sitten näyttäis netissä vielä onneksi kokoja olevan. Muutenkin pitäis tehdä tilaus, niin se hoituisi sitten sopivasti siinä samalla.

Mietin tässä, että olis kaikkee kivaa ostettavaa keväälle ja kesälle, mutta niihin tarvitaan rahaa. Olis ihan hyvä siis saada joku kiva kesätyö kesälle. Yks työ miulla on jo tiedossa, mutta sen lisäks vielä.

Nyt kattomaan Pakoa ja juomaan iltateetä.

-K


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti