tiistai 23. maaliskuuta 2010

synttärit

Noniin. Perjantaina siis oli miun synttärit (17v, wuhuu). Sain aamulla "ihanan" herätyksen ja aamiaisen sänkyyn ja tietysti pari lahjaa porukoilta: valkoisen Adidaksen laukun, joka on tosi hyvä kun koulukirjoja joutuu joinakin päivinä raahaamaan mukanaan paljon. Lisäksi sain vielä kasvohoidon "teinipuhdistuksen", joka kuulema tekee kipeää. :D Tuossa kuva siitä laukusta.


Perjantaina käytiin Juhan kanssa vähän ulkona (kerrankin) mm. yksien kavereiden luona iltaa istumassa.

Lauantaina leivottiin mamin kanssa sukulaiskahvituksia varten (tai okei, äiti leipo lähinnä) ja sunnuntaina tuli sit vieraita. :) Sain lahjaks mm. rahaa, Teema-astiastoa ja lahjakortin paikalliseen kangaskauppaan. :) Päällä miulla oli valkoinen toppi, legginsit ja kirpparilta joskus pongattu kauluspaita solmittuna boleroksi. Plus pari korua.



Kuva ei mikään paras ole, mutta eiköhän siitä selvää saa.

toppi H&M, legginsit H&M, kauluspaita 2ndhand, korut Lindex ja H&M, sukat H&M

Äiti muuten tilas miulle pari vaatetta H&M:ltä sunnuntaina, mutta ne tulee vasta huhtikuussa, ääh. Sieltä on tulossa ainaki pari paitaa ja uudet fakkuleggarit.

Oon ollut eilen ja tänään taas aika väsynyt, mutta ihanaa, aurinko paistaa ja lumet sulaa ja huomenna on vaan kolme tuntia koulua!

Kävin muuten tänään kokeilemassa Zumbaa ekan kerran. Se oli ihan kivaa, mutta jotakin tuntu silti puuttuvan. No, tärkeintä että sain hien pintaan. Ja pääsin testaamaan miun upouutta Davidin treenitoppia. :)

Heippa tältä erää!

-K

1 kommentti:

  1. joo miunki vaatteet tulee vasta huhtikuussa ja osa toukokuussa, vaikka tilasin ne joskus tammikuussa :/

    VastaaPoista