perjantai 12. maaliskuuta 2010

vika lomapäivä!

Keskiviikkoinen Joensuun reissu meni ihan mukavasti "alkukankeudesta" huolimatta. Mentiin ensin Joen jättikirppikselle, mistä en löytänyt mitään. Se oli kyllä pieni pettymys. Mutta sitten mentiin keskustaan ja sieltä löyty ihan kivoja juttuja. Ostin mm. beigen bleiserin H&M:ltä (olin huomannut sen jo aiemmin netissä), laukun, perustoppeja ja koruja. Kaupat oli täynnä kaikkee kivaa, mutta raha oli jälleen kerran ongelma. :) En löytänyt sitä kaipailemaani nahkatakkia ja kaiken lisäksi se on nyt loppu nettikaupasta! Ärsyttää lievästi. Tuossa on nyt kuitenkin pari kuvaa miun hirmu suurista ostoksista.




beige bleiseri H&M 19.95€, laukku H&M 14,95€, topit H&M 7,95€, korut Lindex 4,95€, kangas Eurokankaasta

Niin ostin myös tuollaista kangasta (trikoota, kuvan oikeassa ylälaidassa), josta ajattelin tehdä jonkunnäköisen tunikan itselleni. Kuvasta puuttuu myös muutamat alusvaatteet Seppälästä. :)

Loma menee nopeesti kohti loppuaan ja tuntuu etten oo saanut mitään aikaan. Eilen kävin uimassa. Oli takoitus uida matkaa, mutta jouduinkin vahtimaan vähemmän uimataitoista pikkusiskoa. Eikä siellä kyllä kunnolla mahtunutkaan.

Tänään en oo tehnyt oikein mitään. Ulkoilukin on jäänyt aika vähälle.

Sain muuten viimeinkin tehtyä poikaystäväni lapaset valmiiksi. Ei niissä mennytkään kun pari kuukautta. Tuntuu vaan, että nykyisin on niin paljon kaikkea muuta (koulua), että ei ehdi tehdä käsitöitä. Suunnitelmissa on neuloa itelle uudet lapaset, kaulahuivi ja pipokin.



Yritän nyt etsiä jotakin muuta kivaa/samantyylistä nahkatakkia netistä. On miulla onneks viime keväänä ostettu takki, jota voi vielä tänäkin vuonna käyttää.

Heipparallaa!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti