tiistai 27. maaliskuuta 2012

ohi on :-)

heissan ja anteeks vaan postailun lievästä hidastumisesta :-)
nyt on kirjotukset sit kirjoteltu ja lomailu saa alkaa! ;) tai no ei ihan, sillä nyt pitäis pari kuukautta valmistautua pääsykokeisiin, mutta se on onneks sitten vaan yks koe toukokuun loppupuolella, eikä tämmöstä viiden ison kokeen rupeamaa mitä nyt oli. :) alustavia tuloksia oon saanu ja ne on ollu ihan miellyttäviä. muutamaa tai itse asiassa melkein kaikkien aineiden numeroa saa kyllä vielä jännittää - bilsa ja enkku kiikkuu ihan E:n rajalla, matikka taas jää luultavasti ihan vähän alle M:n, mutta oon kyllä C:henkin tyytyväinen tällä lukemisen määrällä ja omilla taidoilla :) kemia nyt on toivottavasti M eikä tipu enää siitä, ja äikästä näyttäs olevan tulossa vahva E. Ja kun miulla oli syksyltä jo ruotsista E ja terveystiedosta M, niin aika tasanen rivistö näyttäis olevan tulossa. :)

viikonlopun aikana vaan rentouduin ulkoillen, kuvaillen (yllä), leffoja katsellen ja ehkä vähän herkutellenkin. :) huomenna oon jo ajatellut ruveta lukemaan fysiikkaa, sillä se on jäänyt nyt abivuoden aikana tosi vähälle, ja sitä kuitenkin siellä pääsykokeissa tarvitaan. :)

-K

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Ihana etenkin tuo, missä orava kurkistaa! Harvoin saa ikuistettua oravan kuvaan..ainakaan onnistuneesti!

    VastaaPoista
  2. kiitos! miulla kävi tuon oravan kanssa tosi hyvä tuuri; olin nimittäin kävelyllä (kameran kanssa) ja se kipitti yhtäkkiä vaan ihan vieressä olevaan puuhun ja jäi siihen vielä hetkeksi poseeraamaan. :)

    VastaaPoista