tiistai 3. heinäkuuta 2012

Leirikuulumisia!

Pöö! Täällä ollaan Varkaudessa leirillä ja juuri tällä hetkellä discoiltaan valmistautumassa. ;) Ollaan tyttöjen kanssa pelisarjassa, eli ei-niin-kilpailullisessa-sarjassa, ja alkusarjan peleistä on hävitty vaan yks, eli ollaan lohkokakkosia! Tänään myös varmistui, että päästään kahdeksan parhaan joukkoon, juhuu! Ja vaikka ei ollakaan kilpasarjassa ja pelata niistä 13-14 -vuotiaiden Suomen mestaruuksista, niin ei voi olla ku erittäin tyytyväinen joukkueen toimintaan. :) Ollaan jo nyt pelattu paremmin ku uskallettiin toivoakaan! :) Leiri alkaa tosiaan olla jo puolessa välissä ja perjantaina päästään vihdoin ja viimein kotiin. :) Sitten oiskin lauantaiaamuna klo 04.00 lähtö kohti Haminaa ja Suomen toisiks hienoimpia bileitä ;)
-K

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja menestystä joukkueelle! Omassa joukkueesa, pelaajana oltii kaksi vuotta peräkkäin pelisarjan mestareita, sitten kilpasarjan sijoitus oli kymmenes tai kahdeksas. Mutta paljon pelisarjassakin piti tehdä jokaisen voiton eteen, niitä ei muute vaa syliin tupsahtele :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! Kahdensaksiks myö nyt sit jäätiin, mutta tyytyväisiä ollaan silti. :) Ens vuonna sit sinne kilpasarjaan kohan ensin treenataan talven yli :)

    VastaaPoista