maanantai 30. heinäkuuta 2012

vastoinkäymisiä

Heippa pitkästä aikaa! Blogin puolella on nyt jo ollut jonkin aikaa melko hiljaista ja siihen on kaks syytä. Miun tietokone meni rikki jo pari viikkoo sitten. Olin ihan paniikissa, että menetin kaikki kuvat yli vuoden ajalta, mutta ne saatiin onneks vielä pelastettua. Mutta nyt miulla ei siis edelleekään ole oma kone käytössä vaan kirjottelen äitin ikivanhalta läppäriltä... Saa nähdä meneekö se oma kone enää edes takuuseen, huoltopaikasta kyllä sanoivat että takuuajan pitäis olla 2 vuotta.

Toinen juttu on se, että oon ollu nyt pari päivää kipeenä. Lauantaina alko ihan yhtäkkiä flunssa ja kuumekin nousi sitten illalla yli 38 asteeseen... Miun oli siis tarkoitus postata lauantaina, mut en nyt sit oo jaksanu kipeenä pahemmin olla koneella. :) On muuten aika ihanaa olla kuumeessa kun ulkona on yhtä trooppinen ilma ku jossain sademetsässä, onneks täällä äitin luona on sisällä viileää!!
-K

2 kommenttia:

  1. millan ikivanhalla läppärillä..

    VastaaPoista
  2. Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

    VastaaPoista