sunnuntai 16. syyskuuta 2012

kaudenpäätöspäivä

 Pidettiin lauantaina D-tyttöjen kanssa kaudenpäättäjäisiä pelaamalla ensin vanhempia vastaan, jonka jälkeen siirryttiin yhen pelaajan mökille syömään, saunomaan (jotkut jopa uimaan) ja ajelemaan mönkijällä. :) Oli aika haikeet fiilikset, sillä miun yhteinen taival näiden tyttöjen kanssa päättyi tähän, ja oon kuitenki valmentanut näitä riiviöitä jo neljä vuotta... Lupasin kyllä että meen vielä ainaki kattomaan niiden pelejä ja eihän sitä tiedä jos joutuu vaikka vielä viuhkankin varteen joskus (tosin rikoin eilen vahingossa tuon joukkueen merkkiviuhkan, uus valmentaja joutuu siis ostamaan uuden, hups... :D)... :)

 Lähdettiin ajelemaan päättäjäisistä kotiin joskus neljän aikaan (sillä miulla ja millalla oli vielä matka Joensuuhun edessä), ja käytiin sit nopeesti meijän "mökillä", jossa ei kyllä pitkään viihytty... :-D Saatiin sit vielä päähämme käväistä lähellä olevalla Riuttavuorella, jossa kukaan meistä ei ollu käyny ennen. Paikka oli upea, en voinu kuvitellakaan että Kiteellä ois jossain noin hienot maisemat! Kamerakin onneks sattui olemaan mukana ja keli oli aiivan mahtava! :)

Kun sitten vihdoin päästiin äipän luo tilattiin miulle ja Juhalle vielä pesukone Gigantista ja sitten ajeltiin Millan kaa meille Joensuuhun. :) 

Huomenna pitäis olla aamukasilta luennolla, miks ihmeessä oon vielä koneella? ööitä!
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti