keskiviikko 27. marraskuuta 2013

keittiö + eteinen

Ajattelin että kun tuossa meidän eteisessä ei ole paljoo esittelemistä, niin laitan sen samaan postaukseen tän keittiön kanssa. :) Tykkään meijän keittiöstä tosi paljon, usein tuleekin istuksittuu mm. kannettavan kanssa tuossa pöydän ääressä.
 Keittiöön haluisin jonkun ihanan pöytäliinan ja uus verhokappakin vois olla ihan kiva sillä tuo tän hetkinen kappa oli miulla jo sillon äitin luona oman huoneen ikkunassa. :-D Sit vedenkeitin ois ihan jees, kun tulee tuota teetä usein kuitenkin litkittyä! :) Ja jossain vaiheessa vois keittiöön matonkin hankkia. :)
Tuosta eteisestä nyt ei oo paljoo kerrottavaa. En jaksanu väkrätä sitä varten ees tuollasta kollaasia. :D Haluisin siihen uuden maton, tuo harmaa oli valmiina kun muutettiin. Kaapissa on piilossa kaikki ulkovaatteet, mutta Nukan tarvikekassi ja talutushihnat roikkuu tuossa naulassa vaatekaapin kyljessä. Tuohon vois ehkä laittaa jonkun naulakon kiinni niin se ois vähän siistimmän näkönen. Pistin tuohon tuon taulun, mitä suunnittelin alunperin makuuhuoneeseen. Miusta se on ihan kiva tuossa (eikä makkarin seinällä oo sopivaa naulaa... :o). :)
 Jee, nyt ois tää meijän kämppä käyty läpi! Sisustusinnostus kyllä kasvo huimasti noita kollaaseja kootessa. :)
 -K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti