sunnuntai 24. marraskuuta 2013

kylppäri

 Noniin, pienen tauon jälkeen voitais jälleen palata näihin kotipostauksiin. :) Vuorossa on nyt meidän kylpyhuone. Hinkkasin sen eilen putipuhtaaks ennen illallisvieraiden (iskä, Milla ja Lotta :-D) tuloa ja napsin samalla parit kuvat.
 Kylppärissä oli jo valmiiks minimaalisen vähän säilytystilaa ja se nyt sitten näkyy sillä, että tuossa suihkuverhon takana on tällä hetkellä nurinpäin oleva sankko, jolle on kasattu kaikki meijän pesuaineet. Ovat siinä siis käden ulottuvilla suihkussa ollessa. Ja kuten tuosta yhdestä kuvasta näkyy niin pyykinpesuaineita säilytetään tuossa pyykkikorin vieressä maassa. Ja tuon peilikaapin päällä on kaikkee turhaa roinaa. Ykköshankinta tänne oiskin jonkunnäkönen korivaunu mihin sais nuo pesuaineet yms. siististi piiloon. Lisäks haluisin uuden suihkuverhon, tuo nykyinen kun oli täällä jo valmiina. :)
Ikea ja NetAnttila
Kokosin taas pienen inspiskollaasin. Haluisin kyllä ehkä mielummin sellaisen korivaunun, jossa on sellaset muoviset laatikot, ois siistimpi! Tai sit just jonkun tuollasen hyllykön.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti