sunnuntai 3. marraskuuta 2013

our bedroom

Taisin sillon joku aika sitten luvata, että esittelen tätä meidän uutta kotia täällä bloginkin puolella. No tässä ois nyt sit eka osa! Siivoilin tuossa perjantaina ja sain viimeset pahvilaatikot tyhjennettyy/sullottua kaappeihin piiloon. Tällä hetkellä meidän makuuhuone näyttää tältä (on vielä kesken). Tykkään tästä kovasti, koska tää on niin iso, rempattu, ja säilytystilaa on todella paljon! Kuvissa näkyvien kaappien lisäksi tässä on vielä vaatehuonekin. :)
 Pääväreinä makkarissa on siis harmaa ja valkoinen, ja lisäks piristeenä sinisen eri sävyjä. Haaveissa on ruveta muuttamaan tuota makkarin sisustusta hieman sekä tyyliltään, että väreiltään. :) Oon ihastunu tummaan violettiin, joka sopis ihan tosi kivasti tuon harmaan kanssa. Siitä violetista ja erityisesti Vallilan kuoseista inspiroituneena ruvetaan pikkuhiljaa laittelemaan tuota makkaria mieleisemmän näköiseksi. Selailin Anttilan kuvastoa ja sieltä löyty kaikkee ihanaa ja kokosinpa niistä sitten kollaasin. :)
Tällästä ois siis suunnitelmissa. :) Nää kaikki on NetAnttilasta. Tuon kattokruunun ja pari Mandariini-tyynyä klikkasinkin jo ostoskoriin kun olivat tarjouksessa. :)
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti