keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Sus on samanlaista ikävää ku hylätyissä pyörissä, sateen lyömissä, ajan syömissä

Toistamiseen täällä jo tänään! Tykkään tosi paljon sellasista vapaapäivistä, kun tuntuu että ehtii tehä vaikka mitä. Tänään oli just sellanen päivä!

Lähin tosiaan käymään siellä työterveystarkastuksessa sit melko heti aamupostauksen tehtyäni. Oli kyllä tosi mukava käynti! Miulta ei oikeestaan oo aiemmin varmaan katottukaan kolesterolia, sokereita, maksa-arvoja sun muita, mutta tätä varten kävin jo viime viikolla verikokeissa ja katottiin nyt terkkarin kaa yhessä ne tulokset. Hyvältä näytti eli terveitä tässä kai ollaan! :-D Oli kyllä niin mukava käynti et lähen ihan innolla ens maanantaina sinne terveydenhoitaja-pääsykokeisiin. Hain siis sinne kakkosena heti hammaslääkiksen jälkeen. Ala vaikuttais kyllä tosi mielenkiintoselta ja vaihtoehtoja työllistymisen suhteen ois. 

Käväsin samalla reissulla myös kaupassa, kirpparilla (kahesti) ja kirjastossa.
Alotin viime kesänä yheltä kaverilta saadun listan mukaisesti lukemaan maailmankirjallisuuden klassikoita ja aattelin jatkaa nyt sit siitä mihin viime kesänä jäin. En kyllä tainnu saaha luettua sillon kun ehkä viis niistä kirjoista, mut pikkuhiljaa! :-D Von Goethella lähettiin nyt sit liikenteeseen. Vettä sato niin hyvin jouti vaan köllöttelemään sängyllä ja lukemaan, ai että miten kivaa.
Kirpparilla ramppasin kahesti sen takia, että ekalla reissulla ostin vaan yhen urheilupaidan, mut sovitin myös tuollasta aika söpöä ja hyvin boheemia Marimekon shortsihaalaria tai mikä nyt onkaan. No lähin jo pois ja menin kauppaan ja sit oli pakko lähtee takasin sinne ostamaan se. Oli kuitenkin suht halpa ollakseen niin hyväkuntoinen (10  €). Katotaan tuleeko helteillä käytettyä. Jos niitä helteitä ikinä tulee. :D
Nonna tarjos miulle sillon Kuopio-reissulla aamupalapuuron kanssa ties mitä superfoodeja niin nyt ostin sit itellenikin noita Chia-siemeniä. Pitäis vähän tehä tutkimusta et mihin kaikkeen niitä voikaan käyttää. Ainaki heti huomisaamuna lähtee puuron sekaan!
Jonkun aikaa kotona löhöiltyäni ja koirat käytettyäni pistin Kitteellä majaileville kamuilleni (melkein kaikki on muuten nyt täällä, JUHUU) viestiä et mikäs liikuntamuoto se ois tänä iltana vuorossa. Ollaan yritetty nyt vähän porukalla käydä urheilemassa ainaki kerran viikossa. Päädyttiin sit frisbeegolfiin! Oli kyllä ihan mukavaa. Aattelin vaan olevani kovinkin pro ku oon heitelly varmaan vuoden Nukalle frisbeetä mut se meininki olikin vähän eri semmosella kovalla kiekolla ku sillä Nukan pehmosella lelulla. No tuotakin jos harjottelis niin saattais saaha tehtyy sen "maalin" alle kymmenellä heitolla, haha.

Frisbeegolf ei tyydyttäny miun ja Minnan hikoilunälkää niin käytiin sit vielä juoksemassa pikku lenkki.
 Kokkailin lenkin jälkeen eli äsken toistamiseen tänään. Söin päivällä sieltä terveystarkista tultuani perunavellii ja kunnonrasvasta lihapiirakkaa sen kunniaks et kolesteroliarvot (varsinki HDL) oli niin hyvät. :-D Äsken tein sit vaan äkkiä huomiseks vähän jotain erinäisiäkasviksia-kinkku-munalaatikkoo. :-D Saa luvan kelvata tuolle ukon rutjakkeellekin.

Nyt pitää lähtee saunaan ja sitten pikkuhiljaa nukkumaan. Tän päivän energialla jaksaa kyllä kolme päivää ja sit oiskin taas vapaa ja Reetan luo yöks meno, jei. ♥
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti