keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

may

Hyvää vapaapäivän huomenta! Seittemän päivää miulla olikin taas näköjään putkeen töitä ja nyt koitti odotettu vapaapäivä. Onneks ens viikko näyttää aika kevyeltä niin ehtii tekemään kivoja juttujakin välillä. Tässä nyt ois toukokuun puhelinkuvakatsaus.
1-4 Alkukuu on näköjään ollu aika sateinen ja ankee! Siitä huolimatta ulkoiltiin paljon.
1 Uudet Adidaksen pökät. Tässä oltiin käyty Hutsissa tekemässä intervallitreeni pururadalla. Käytiin varmaan yhteensä joku 7 kertaa siellä kuun aikana. Purulla on kyllä tosi hyvä juosta ku miullakin nuo penikat helposti vaivaa. 2 Tais jäädä muuten esittelemättä tällä puolella, mut miehän tosiaan otin ja leikkautin sen otsiksen sit heti seuraavana päivänä tästä postauksesta. Pari kertaa oon jo tuskaillu sen kanssa ja ehtiny katuakin leikkausta, mut nyt ku värjäsin tukan niin se muuttu jotenki kivemman näköseks ja alan olla aika sujut sen kanssa jo. 3 Jos sokerilakossa tekee mieli herkkuja, niin sit pitää soveltaa ja tehä esim. sokerittomia banaanilättyjä. :P 4 ♥ Näitä ulkoilumaastoja tulee kyllä ikävä jos ja kun syksyllä vaihdan paikkakuntaa.
1 Käytiin äitienpäivänä kirkossa konsertissa ja 2 mummoo moikkaamassa ♥ 3-4 Keli oli sillon ihan huippu!
1-4 Pidin pääsykokeiden aikaan neljä päivää ihan oikeeta lomaa niin ehdin käydä parin yön reissulla Kuopiossa. Pääsykoe jäi lukumäärän takia vähän toissijakseks asiaks koko reissulla, kavereiden näkeminen oli se ykkösjuttu. ♥
1-4 Aurinkooo ☼
1+4 Kesänalkajaisia viettämässä tyttöjen kanssa ihan tässä Kitteellä. 2 Joku kiva auringonlasku 3 Pidettiin Reetan kanssa euroviisukatsomo. Harmi ku Ruotsi voitti, ite tykkäsin siitä Venäjän biisistä enemmän. Ja Belgia oli kyllä iha hyvä kanssa!

Nyt pitää joutuu. Koirat ulos ja sen jälkeen työterveystarkastukseen. Ihan mielenkiinnolla kyllä meen sinne, oon nimittäin menossa maanantaina pääsykokeisiin kyseiselle alalle. :-D (tästä voisin kirjottaa ihan kokonaisen postauksen, en oikein tiiä et mitä syksyllä nyt sit tapahtuu!)
-K

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä on! Toinen vaan napitti meitä silmiin ja välillä ikään ku vähän hymyili. Ressukka.

      Poista
    2. Voi toista, siitä onkin aika monta vuotta kun viimeksi olen käynyt mummoa katsomassa!

      Poista
    3. No siis vaikka asutaan tässä Kiteellä niin itelläkin edellisestä kerrasta oli varmaan pari vuotta. :( Hävettää ihan.

      Poista