tiistai 23. kesäkuuta 2015

juhannus

Ihan ekaks pitäis varmaan informoida tännekin, että meillä on kolmas koira. :-D Käytiin hakemassa karjalankarhukoiranarttu Lumo (Taikakairan Lumo) viime keskiviikkona miun töiden jälkeen Lievestuoreelta. Lumo on Juhan koira ja tulee muuttamaan jossain vaiheessa Puhokseen Juhan porukoiden luo kohan sinne saadaan häkit uusittua ja viimeistään sitten kun Juhakin sinne syksyllä muuttaa/alkaa siellä enemmän asustelemaan (Juha jää vakituiseen työhön tänne, kun mie lähen kouluun). 

Nyt alkuun pentu kuitenkin asuu meillä (kiva kun edellinen alkaa olla just pahimmasta pentuvaiheesta yli :-D). Nuka ja Neo on ottanu uuden "pikku"siskon tosi hyvin vastaan, mikä nyt oli odotettavissakin. Varsinkin Neo tykkää kun saa painia niin paljon kun mieli tekee ja neiti antaa varsin tasavertasen vastuksenkin 10 viikon iästään huolimatta. Kohta painiskelu ei sitten varmaan niin hyvin onnistukaan, kun tää kasvaa aikamoisella vauhdilla.

Mutta asiaan. Juhannus meni aika lepposasti. Paria kaveria tuli nähtyä, mutta enimmäkseen vietettiin aikaa perheiden parissa. Oltiin aika paljon Puhoksessa ja perjantaina käytiin itseasiassa siellä kokkoakin kattomassa, kun sellanen sinne oli pitkästä aikaa väsätty! Tässä kuvia lähinnä lauantailta eli juhannuspäivältä, kun kesä vihdoin tuli tänne meillekin kunnolla! On siellä yks kokkokuvakin.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti