maanantai 8. helmikuuta 2016

weekend snaps


♥ Lauantaiaamuna nukuttiin pitkään ja syötiin kunnon aamupala. Jaksoin jopa pitkästä aikaa kaivaa blenderin esiin ja surauttaa helpon ja herkullisen banaani-vadelma-smoothien.
♥ Kun oltiin rauhassa herätty, lähettiin lenkittämään koiria. Käveltiin Neulamäen näköalatornille ja takas. Mie kiipesin sinne torniin ottamaan muutaman kuvan, kun oli niin selkeä keli. Pojat ootteli kiltisti alhaalla.
♥ Käytiin kattomassa lauantai-iltana liigapeliä Kalpa-Kärpät (eli kattomassa, kun Aho ja Puljujärvi pelaa...). Oli kyllä jännä ja onneks Kalpalle voitokas peli. Areena oli nimittäin lähes täynnä. :) Mentiin vielä pelin jälkeen ravinteeliin syömään (King's Crown, talonburger, hyvä!).
♥ Sunnuntaina käytiin aamupäivällä kaupassa ja tehtiin yhessä ruokaa; Wellingtonin pihvejä, bataattiraneja ja vihreetä salaattii. Nuo Wellingtonit olikin ihan uus kokeilu, niihin tuli siis hirven ulkofileepihvi voitaikinan sisään käärästynä. Oli ihan hyviä, raneista tuli vähän liian pippurisia. :)

Sit kun oltiin kokkailtu lepäiltiin vähän ja sen jälkeen Juha lähti ajelemaan takas Kitteelle ja mie aloin siivota. :-D Viikonloppu meni taas kauheeta vauhtii ohi. Nyt oon täällä Kuopiossa vielä lauantaihin asti ja sit meen Kitteelle ja oon siellä pari viikkoo terveyskeskusharkan takia. :) Kouluhommia pitäis yrittää työstää mahdollisimman paljon valmiiks ennen tuota "eroa" kanssaopiskelijoista, joten kai se on alettava nyt heti hommiin. Jotenkin oli tän postauksen kielellisen puolen kanssa kauheita vaikeuksia niin saa nähä mitä noista enkunkielisistä tehtävistä tulee... :-D
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti