maanantai 2. toukokuuta 2016

04 / 2016

Tsaijaijai, tässä huhtikuun kännykkäräpsyt hivenen myöhässä, kiitos tän vapun. Olin Kitteellä ja silti tuntu et oli kauheesti tekemistä, ihme juttu.
1-4 Kuu alkoi Lotan synttäriviikonlopulla kotikotona. Meistä nuorimmainenkin täytti jo sweet 16, mitä on tämä.
1-4 Kuopioo, niin ne vaan lumet suli ja jäät lähti kuukauden aikana
1 Aamiaisen tukevuudesta päätellen jonkun vapaa-aamun lähes-brunssi. Yleensä kerkeen vaan hotkasta puuron hirveellä vauhdilla naamaan ja sit pitää jo rientää. Tässä herkutteluhetkessä aamupalaan kuului näköjään myös Burana 600 mg ja "General diseases and oral health" -tenttimatskut. 2 Päästiin testailemaan stetoskooppeja ja kattelemaan toistemme korviin ja muutenkin hipeltämään toisiamme koulussa. Tässä Aino tekee Niinalle tarkastusta, näyttää lempeältä. 3 Niinuska (taustalla todistusaineistoo siitä, että meidän luokalla on myös yksi miespuolinen henkilö :-D) 4 Ens tiistain lääkehoidon tenttiin valmistautumista. Onneks alotin ajoissa, meinaan eihän tän viikonlopun lukemisista tullut yhtään mitään.
Reeta tuli miun luo Kuopioon kuun toisena viikonloppuna! ♥ 1 Vaihoin sitä varten lakanat, vaikka Repe majoittukin sohvalla. :-D Mut vitsi on kyllä kutsuvan näkönen sänky 2-3 Iltapalaa... 4 Neidit shoppailemaan lähdössä.
1 Tosi kiva herätys. Aikanen aamu, tunnit kauemmalla kampuksella ja pyöräily lähes ylitsepääsemättömän vaikeaa, koska loskakakkaa oli ihan hirveesti. 2 Vähän keväisempi hetki Puhoksessa. 3 Lähettiin viime torstaina Annen kanssa ihan extempore kävelylle, joka muuttuikin sit parin tunnin hortoiluks Neulamäen mehissä, meikäläisellä oli kaikenlisäks vaan tennarit jalassa. Tän jälkeen kelpas sit rentoutuu saunassa. Mukava ilta. 4 Menin lauantaina pitkästä aikaa töihin ja luonnollisesti aamukuudeks. Oli nätti aamu.
1 Anni tarjos kääretorttuu 2 Toinen Anni tarjos synttäreidensä kunniaks ruuat ja keilaukset Bowld1nerissä. No ei maksettiin kyllä ite mut oli kivaa! 3 Leikkasin sen tukan 4 Pieni ja söpö; vauveli Jöpö
1-4 Lähestyvän vapun ennakkohulinoita. Wabunmetsästys ja Puijonkadun Appro.
1 Oon pariin otteeseen autellu nyt Juhaa, kun se on tehny puusavottaa tuolla äitin mehässä. Ihan kivaa puuhasteluu ja liikuntaakin tulee samalla. :) 2 Laskin tuota ateriaa syödessä, et olin käyny about kuukauden sisään neljä kertaa jossain hampurilaisella... Nyt voiskin pitää pari burgeritonta kuukautta. :-D 3 Ehin käydä kummipoikaakin moikkaamassa, vaikka kiireinen kuukausi oli. ♥ 4 Ihan mieletön auringonlasku Puhoksessa, nyt niitä näkee taas, ihanaa!

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti