sunnuntai 15. toukokuuta 2016

SUNNY SUNDAY AND A HAMMOCK

Moikkuli. Miulla on ollut aika kiva päivä. Aamulla käytiin Nukan kanssa agilityssä ja se meni tosi kivasti ottaen huomioon miten pitkä tauko meillä on tässä nyt ollut. Tiistaina ollaan itseasiassa menossa ihan agilityvalmennukseen, sellaseen pienryhmäopetukseen, jossa on viis koirakkoa. :) Jännää!

Aksailun jälkeen kävin vielä lenkillä ja iltapäivällä hoitelin vikoja koulujuttuja pois alta. Siis mikä järki on tehdä vielä yhelle kurssille jotain tehtäviä, kun siitä kurssista on opintopojot jo tullu Wilmaan?? Ei mikään. Mut oon tunnollinen.

Äiti kaivo varastosta riipumaton ja laitto sen paikalleen, joten kun olin enimmät kouluhommelit hoitanu, otin päiväteen (Joku Nestlen valmispussi, Chai Tea Latte, onks se teetä vai kahvia??) ja tabletin matkaan ja pidin pienen rentoiluhetken siinä makoillen. Nyt kun puissa ei oo vielä niin paljoa lehtiä, auringon valo lämmitti ihanasti.

 Mutta nyt tää kiva päivä alkaa lähestyä loppumaan ja miun on oltava aamulla 5.50 paistamassa leipää, joten iltatoimet kutsuu.
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti